- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Θεσ/νικη - Εμπορικός Σύλλογος: «Ο θάνατος του εμποράκου»
Ανοιχτή επιστολή προς την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων
Ανοιχτή επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων
Να συνυπολογιστεί στις αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και «η οικονομική καταστροφή του λιανεμπορίου της Θεσσαλονίκης, το οποίο παραμένει κλειστό τους τελευταίους πέντε μήνες και συνεχόμενα επί 70 ημέρες», ζητά με ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη της ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ).
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, παρά το γεγονός ότι το λιανεμπόριο ήταν κλειστό, το ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη αυξήθηκε, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να μην επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα στην πόλη την περασμένη Δευτέρα, όπως ίσχυσε για άλλες περιοχές της χώρας.
«Όλο το διάστημα των πέντε κουραστικών μηνών για τον κόσμο, στα λεωφορεία υπάρχει συνωστισμός, στους δρόμους το ίδιο, στην παραλία το ίδιο. Το λιανεμπόριο κλειστό. Ο ιός όμως συνεχίζει να καλπάζει. Ό,τι και να φταίει, δυστυχώς το αποτέλεσμα για εμάς είναι το ίδιο, "απόλυτη καταστροφή". Ο θάνατος του εμποράκου» υπογραμμίζεται στην επιστολή της διοίκησης του ΕΣΘ, με τα μέλη της να διερωτώνται ακόμα πώς είναι δυνατόν, με το ίδιο ιικό φορτίο, να ανοίγουν τα σχολεία της πόλης.
«Όντας σίγουροι ότι στο ζύγι του βάρους του ιικού φορτίου θα συνυπολογίσετε την οικονομική καταστροφή του εμπορίου της πόλης και όχι μόνο, χωρίς να θέλουμε να επηρεάσουμε την κρίση σας, ευχόμαστε οι επόμενες αποφάσεις σας να εμπεριέχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, που οδηγούν στην έξοδο της χώρας από την πανδημία» τονίζεται.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.