- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Ιατρική Αθηνών πέρασε μητέρα έξι παιδιών, βλέποντας το όνειρό της να παίρνει σάρκα και οστά με την ανακοίνωση των βάσεων.
Όταν βγήκαν οι βάσεις, η Κική Αβραμίδου, σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 6 παιδιών, ηλικίας από 6 έως 18 ετών, είδε ότι οι κόποι και το διάβασμα που έκανε φοιτώντας στο εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης ανταμείφθηκαν, μιας και πέρασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.
«Δεν νομίζω ότι έχω επιτύχει κάτι σημαντικό – θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη. Εργαζόμουν το πρωί, το μεσημέρι με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μιας νοικοκυράς και το βράδυ σχολείο και μετά διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά είχα καταξιωμένους ανθρώπους δίπλα μου, όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που πραγματικά τους είμαι υποχρεωμένη, γιατί χωρίς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος γι αυτά, με στήριξαν πάρα πολύ κυρίως ψυχολογικά παρά εκπαιδευτικά, γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς οι μεγάλοι άνθρωποι χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη λόγω των πολλών υποχρεώσεών μας» είπε η πολύτεκνη μητέρα στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την καθηγήτρια μου κυρία Πλάτσα – που ήταν ο φύλακας άγγελός μου αλλά και όλων των συμμαθητών μου, γιατί αφιέρωσε χρόνο από τη ζωή της για να μας στηρίξει όλους. Είναι παράδειγμα προς μίμηση, είναι και αυτή πολύτεκνη μητέρα με πολλές υποχρεώσεις», σημείωσε η Κική Αβραμίδου.
Μάλιστα, μιλώντας στο pierianews.gr, σε ερώτηση για το αν θα μπορέσει να τα καταφέρει με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και τις σπουδές της παράλληλα, η πολύτεκνη μητέρα απάντησε: «Έδωσα ψυχή και σώμα σ’ αυτή τη μάχη και θέλω να το προσπαθήσω. Έχω την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου μου, θα επιστρατεύσουμε τους γονείς μας – θα τα καταφέρω. Ελάχιστες ώρες ύπνου είναι το φυσιολογικό για μένα, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.