- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η κακοκαιρία «πλημμύρισε» περιοχές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Διακοπές ρεύματος και κλήσεις για άντληση υδάτων
Πολλά τα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα. Πλημμύρισαν περιοχές σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.
Πλημμύρισαν περιοχές σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, αλλά και περιοχές σε Πέλλα και Σέρρες εξαιτίας της κακοκαιρίας με τη σφοδρή βροχόπτωση.
Σε αρκετά σημεία μάλιστα έχει διακοπεί η κυκλοφορία εξαιτίας της κακοκαιρίας, που αναμένεται να συνεχιστεί για τις επόμενες 24 ώρες.
Τα προβλήματα ήταν πολλά καθώς μέχρι το βράδυ η Πυροσβεστική είχε δεχτεί 50 κλήσεις στη Θεσσαλονίκη για άντληση υδάτων. Η βροχόπτωση ήταν σφοδρή κατά διαστήματα, με τις περισσότερες κλήσεις να αφορούν τις περιοχές Πλαγιάρι, Τρίλοφο, Ρύσιο και Επανομή.
Ακόμη, δύο τροχαία σημειώθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας, όπως αναφέρει το thestival.gr, στο Δερβένι. Δύο νταλίκες, σε ξεχωριστά ατυχήματα, δίπλωσαν, ενώ το ρεύμα εξόδου έκλεισε καθώς από το ατύχημα διέρρευσαν καύσιμα στο οδόστρωμα.
Στη Χαλκιδική για άλλη μία φορά περιοχές επλήγησαν από τις σφοδρές βροχοπτώσεις. Στη Νέα Μουδανιά πλημμύρισαν δρόμοι και έγιναν ποτάμια σε ορισμένα σημεία, με την κυκλοφορία να είναι σχεδόν αδύνατη. Όπως αναφέρουν οι τοπικές ιστοσελίδες, η περιοχή του Κλειστού Γυμναστηρίου έγινε λίμνη, σπίτια και αυλές πλημμύρισαν, ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι ο Δήμος δεν καθάρισε έγκαιρα τα φρεάτια.
Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις στα Ν. Μουδανιά και σε περιοχές της Κασσάνδρας για άντληση υδάτων σε σπίτια και καταστήματα.
Στην Κασσάνδρα βρέχει ασταμάτητα από νωρίς με αρκετούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει. Στην παραλία της Φούρκας ο δρόμος μπροστά στο ξενοδοχείο Ολύμπιον είναι απροσπέλαστος. Στον Νομό Χαλκιδικής, έχει διακοπεί η κυκλοφορία εξαιτίας της κακοκαιρίας, στους εξής δρόμους:
- επαρχιακή οδός Αγίου Παύλου – Νέας Γωνιάς (1ο χιλιόμετρο) και
- παραλιακή οδός Νέας Καλλικράτειας – Νέας Ηράκλειας (1ο χιλιόμετρο).
Ακόμη, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για άντληση υδάτων στην Αριδαία Πέλλας, στο Κιλκίς και στην Αμφίπολη Σερρών. Στην Ξάνθη, η Πυροσβεστική επενέβη σε τρεις περιπτώσεις για κοπή δέντρων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.