- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άρση μέτρων στην Αττική: Πού δεν θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση
Δείτε τις περιοχές που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Αυτά είναι τα σημεία στην Αττική που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν οι κάτοικοι του νόμου μετά την άρση των μέτρων τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.
Διευκρινίσεις για το πού η μετακίνηση στην Αττική δεν θα είναι ελεύθερη μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς (Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του).
Υπενθυμίζεται ότι από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, στις 06.00 το πρωί, οι κάτοικοι σε όλους τους νομούς της Ελλάδας θα μπορούν να μετακινούνται χωρίς SMS ή γραπτό σημείωμα.
Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να βγαίνουν έξω από τα διοικητικά όρια του νομού. Μιλώντας κατά την καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, την Κυριακή 3 Μαΐου 2020, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι ένας κάτοικος της Δυτικής Αθήνας μπορεί να μετακινηθεί στο Σούνιο, κάτι το οποίο ισχύει για όλους τους διοικητικούς τομείς της Αττικής. Παραμένουν, όμως, και ορισμένες απαγορεύσεις στις μετακίνησεις κατοίκων σε συγκεκριμένα μέρη που ανήκουν στην Αττική.
Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος της Αττικής δεν μπορεί να πάει στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στα Κύθηρα και τα Αντικήθυρα, καθώς υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.
«Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου δεν μπορούν να μετακινηθούν στα νησιά του Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και των Αντικηθύρων. Αυτά είναι τα όπλα στη μάχη και η τήρησή τους θα κρίνει την έκβαση του πολέμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.