- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Αν. Μικρούτσικου
Νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
Με λοίμωξη αναπνευστικού νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο Αν. Μικρούτσικος. Έχει μηχανική υποστήριξη, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία του.
Με λοίμωξη αναπνευστικού και αναπνευστική υποστήριξη νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Εμφραγμάτων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του σε καρδιολογικά προβλήματα, οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αν και χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Σύμφωνα με την επιστήθια φίλη του και πρώην σύντροφό του Σοφία Βόσου, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο και μίλησε εκτός αέρα στη μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η αρχική πληροφορία πως έχει πνευμονικό οίδημα δεν ισχύει.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί, ενώ η πληροφορία που δημοσιεύτηκε αρχικά δεν ήταν λάθος, καθώς λόγω του ιστορικού του, υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση για έμφραγμα. Τα συμπτώματα έδειχναν αυτό. Ευτυχώς, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι ο λόγος που έχει αναπνευστική υποστήριξη ο ασθενής είναι η λοίμωξη του αναπνευστικού.
Υπενθυμίζεται πως πριν από μία εβδομάδα, πέθανε έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο αδερφός του Θάνος Μικρούτσικος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
Σε κόκκινο συναγερμό 8 περιοχές
Πού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες
Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται αύριο να είναι έντονα
Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας
Εντοπίστηκε σε σπίτι συγγενή του
Αθωώθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τίμησε τον διεθνούς κύρους Έλληνα επιστήμονα
Οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
«Οι δυνατές βροχές σήμερα συναντούν αύριο Τετάρτη και θυελλώδεις βοριάδες»
Αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τρομοκρατικές πράξεις και 24 απόπειρες ανθρωποκτονίας
Τι περιμένουμε στην Αττική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.