Η συγγνώμη του Τσουκαλά για το «πίθηκος» στον Αντετοκούνμπο - Επίθεση και στον Τσίπρα (video)
Παραλληλισμό και με τα παιδιά του... Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί
Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την εμπλοκή ακόμα και του Άρειου Πάγου, ο Τάκης Τσουκαλάς τα γύρισε μέσω της εκπομπής του για το «πίθηκος», χαρακτηρισμό που απέδωσε στον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Ο γνωστός τηλεαστέρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «πίθηκος» για τη συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Τόνισε δε ότι στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ αναρωτήθηκε «τότε δεν ήμουν ρατσιστής και έγινα τώρα;».
Δεν παρέλειψε δε να τα βάλει και με τον Αλέξη Τσίπρα, που στήριξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο για να συλλυπηθεί συγγενείς θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής, με τον ίδιο τον Τάκη Τσουκαλά να φοράει μαύρο μπλουζάκι, όπου αναγραφόταν ο αριθμός των νεκρών σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.