Σοκ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ντεπό της Θεσσαλονίκης καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε ένα αγοράκι 2,5 ετών αναίσθητο με σκοινί στο λαιμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το αγοράκι 2,5 ετών βρέθηκε αναίσθητο από τη μητέρα του και την προγιαγιά του σε διαμέρισμα, με το σκοινί της κουρτίνας στο λαιμό.
Στο διαμέρισμα βρισκόταν και η 4χρονη αδερφή του αγοριού. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έγινε τραχειοστομία στο παιδί προκειμένου να το συνεφέρουν.
Το αγοράκι νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τη μεταφορά του παιδιού στο Ιπποκράτειο, από το ΑΧΕΠΑ όπου αρχικά διεκομίσθη, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του πρώτου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, σύμφωνα με την οποία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του αγοριού θα γίνει αύριο.
Η μητέρα οδηγήθηκε πριν λίγο στο ΑΤ Καλαμαριάς για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιστατικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου, εθελοντές και 9 πυροσβεστικά οχήματα
Μετά από απόφαση του υπουργού ΥΠΕΝ Σταύρου Παπασταύρου
Η διακράτηση των εργαζομένων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις ελληνικές επιχειρήσεις
Ένα πρότυπο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο και πλήρως προσβάσιμο - Τον Σεπτέμβρη ανοίγει τις πόρτες του
Η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση έχει πλέον οριοθετηθεί - Παραμένουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς
Τι προβλέπει το σχέδιο εκκένωσης
Χαμηλότερες τιμές μέχρι τι; 31 Αυγούστου
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής - Κοντά σε σπίτια οι φλόγες
Η ώρα της απολογίας - Για «ισχνά στοιχεία» κάνουν λόγο οι δικηγόροι τους
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την επόμενη εβδομάδα
«Προσπαθούμε να βρούμε την άκρη του νήματος» λέει ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας
Παράταση με περιορισμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.