Αθλητισμος

Podcast: Το ποδήλατο πάντα υποσχόταν έναν Καλύτερο Κόσμο, μια Καλύτερη Ζωή

Η Κωτσόβολος στηρίζει τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας και όλους τους ανθρώπους που διανύουν τη δική τους διαδρομή για να κερδίσουν το πιο ξεχωριστό έπαθλο από όλα: Μία Καλύτερη Ζωή.

Μάνος Χαραλαμπάκης
Μάνος Χαραλαμπάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι ένα αθλητικό, τουριστικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό γεγονός που αναβιώνει 10 χρόνια μετά και βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας. Βάζει και την Ελλάδα στο επίκεντρο και τουριστικά σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία μετά από 2 χρόνια πανδημίας. Το ποδήλατο ταξιδεύει και προβάλει τα κάλλη της Ελλάδας σε Κρήτη, Αττική, Στερεά, Θεσσαλία, Ήπειρο. Αλπικά τοπία, λίμνες, θάλασσα.

Με τον ποδηλατικό γύρο όμως μπαίνει το ποδήλατο στο επίκεντρο όχι μόνο ως άθλημα, όχι μόνο ως αγωνιστική ποδηλασία αλλά και ως μέσο μετακίνησης.

Και σε αυτό το μεγάλο γεγονός, η Κωτσόβολος είναι παρούσα. Η εταιρεία είναι εκεί σε κάθε μεγάλο γεγονός, είτε αυτό είναι ένας αθλητικός αγώνας, είτε είναι μία στιγμή στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου. Για αυτό και στηρίζει τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας και όλους τους αθλητές που αγωνίζονται για το έπαθλο. Όμως, δεν μένει εκεί. Κάθε μέρα, στηρίζει όλους τους ανθρώπους, που διανύουν τη δική τους διαδρομή, για να κερδίσουν το πιο ξεχωριστό έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή.

Η Κωτσόβολος θα είναι παρούσα σε 5 πόλεις (Ηράκλειο Κρήτης (26/4), Αθήνα (ΟΑΚΑ) (28/4), Καρδίτσα (29/4), Λάρισα (30/4), Ιωάννινα (1/5), από τις οποίες θα περάσει ο αγώνας και μας καλεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο περίπτερό της, να πάρουμε μέρος σε εντυπωσιακά δρώμενα.

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας - Μεγάλος χορηγός η Κωτσόβολος

Ποδηλατούμε για καλό σκοπό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ