Πολιτικη & Οικονομια

Podcast: Οι νικητές του 13ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας - Μέρος Β'

Μήπως εκεί που οι άλλοι βλέπουν το συνηθισμένο, εσύ βλέπεις μια ευκαιρία για καινοτομία; Έχει ήδη ξεκινήσει ο 14ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds, στον οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 4 Οκτωβρίου στις 15:00.

prov2.jpg
Μάκης Προβατάς
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Εθνική Τράπεζα εδώ και 13 χρόνια κάνει μια εθνική προσφορά: διοργανώνει τον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας, τον μακροβιότερο διαγωνισμό καινοτομίας ελληνικής τράπεζας, στον οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα, ομάδες και εταιρείες.

Οι 13 διαγωνισμοί που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν αναδείξει και επιβραβεύσει 130 πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικά αποτελέσματα και επιχειρηματικά σχέδια, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και εφαρμογών.

Ο στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι το μέλλον, είναι η προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Ο 14ος Διαγωνισμός Καινοτομίας NBG Business Seeds έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να πάρετε μέρος μερί τις 4 Οκτωβρίου στις 15.00.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους νικητές του 13ου Διαγωνισμού, των οποίων οι ιδέες και τα ερευνητικά αποτελέσματα αφορούν πεδία από τον καρκίνο και την σκολίωση μέχρι τις αγροτικές καλλιέργειες.

Ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς συζητάει σε δυο podcast με τους δέκα νικητές του 13ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Ακούστε το Α' Μέρος ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ