Πολιτικη & Οικονομια

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Τι να κάνετε στις εποχές των ισχνών αγελάδων

6 συμβουλές για όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε στο επιχειρείν

themis_sarantaenas_marketing_consultant_2_2.jpg
Θέμης Σαρανταένας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tα podcasts «Marketing & Business Tips» με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι η στήλη που φιλοδοξεί να εμπνεύσει επιχειρηματικά, να σας δώσει ιδέες, συμβουλές αλλά και ερεθίσματα για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας κάθε εβδομάδα θα αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στη συμβουλευτική μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων & επαγγελματιών, είναι πιστοποιημένος για τα τυπικά προσόντα και τις δεξιότητες συμβουλευτικής από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος, έχει βραβευτεί ως Best Marketing Consultant στα βραβεία Franchise το 2019 & το 2021 και επιμελείται και παρουσιάζει εδώ και 7 χρόνια την τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice που μεταδίδεται από 11 περιφερειακούς σταθμούς.

Στο 110o podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο «Τι να κάνετε στις εποχές των ισχνών αγελάδων» θα ακούσετε 6 συμβουλές για όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε στο επιχειρείν.

Εάν τυχαίνει να επιχειρείτε σε φάση επέκτασης της οικονομίας, όλα φαίνονται ρόδινα και οι αγελάδες είναι παχιές. Τα λάθη συγχωρούνται, όπως και τα υπερβολικά ανοίγματα, τα ακριβά εταιρικά οχήματα και οι υψηλοί μισθοί (που δυστυχώς, όμως θα έρθουν όλα μαζί να σας στοιχειώσουν όταν αρχίσει η φάση συρρίκνωσης της οικονομίας).

Εάν όμως έχετε την ατυχία να επιχειρείτε σε πολύ δύσκολες εποχές ή να επιχειρείτε στην Ελλάδα (που είναι ακριβώς το ίδιο), τότε χρειάζεστε κάποιες συμβουλές για να ξεπεράσετε τη θύελλα.

Θέμης Σαρανταένας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ