- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η «Θεοπούλα» αποκάλυψε ότι δε βλέπει το «Παρά Πέντε»: Μου θυμίζει την Ειρήνη Κουμαριανού και στενοχωριέμαι
Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για το reunion της σειράς
Παπαθεοδώρου: Δεν βλέπω το Παρά Πέντε γιατί μου θυμίζει την Ειρήνη Κουμαριανού και στενοχωριέμαι που δεν την έχω δίπλα μο
Mε αφορμή το reunion της σειράς «Παρά Πέντε» η Έφη Παπαθεοδώρου αποκάλυψε πως δεν το βλέπει όταν παίζει σε επανάληψη, καθώς της θυμίζει τη συμπρωταγωνίστριά της, Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιανουαρίου του 2013 και στενοχωριέται.
Η ηθοποιός μίλησε σήμερα (23.12) στην εκπομπή Buongiorno και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η επιστροφή της σειράς με το επετειακό επεισόδιο είναι το δώρο της για τις γιορτές.
Η Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία υποδυόταν την Θεοπούλα στο σίριαλ, δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη ευτυχία, μεγάλη χαρά. Είναι ένα μεγάλο δώρο αυτό, το δώρο μου για τις γιορτές. Εδώ υπάρχει κόσμος που βλέπει το “Παρά πέντε” σχεδόν κάθε μέρα. Εγώ δεν το βλέπω κάθε μέρα. Μου θυμίζει και την Ειρήνη Κουμαριανού και στενοχωριέμαι που δεν την έχω δίπλα μου».
Στο Buongiorno μίλησαν και άλλοι ηθοποιοί που έπαιξαν στη σειρά, όπως είναι η Κατερίνα Θεοχάρη που έκανε την "κοντή": «Είδα την κυρία Παπαθεοδώρου μετά από 20 χρόνια. Αυτό κι αν ήταν συγκλονιστικό. Χάρηκα πάρα πολύ. Δάκρυσα. Συγκινήθηκα. Όλα αυτά», είπε.
Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε επίσης δηλώσεις στην κάμερα για το reunion: «Ήταν πολύ ωραία, ήταν πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Χάρηκα πολύ γιατί πέρα από τον κόσμο, είδα και τις καινούριες μας σκηνές που δεν τις είχα ξαναδεί. Γενικά ήταν πολύ συγκινητική και η βραδιά και όλες αυτές οι μέρες που κάναμε τα γυρίσματά μας. Περάσαμε ωραία. Ήταν ό,τι καλύτερο για φέτος τα Χριστούγεννα για μένα», επισήμανε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο ήταν το σενάριο της διαφήμισης και γιατί αποφασίστηκε η απόσυρση
Υπάρχει ένα τεράστιο σύμπαν γύρω από το βιβλίο που παραμένει ανεκμετάλλευτο, επειδή αντιμετωπίζεται με φόβο ή αδράνεια
Για ποιο τραγούδι κάνουν λόγο
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Οι συμβουλές που έδωσε στους παίκτες
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Από την εποχή του «σκουντήματος» στις live μεταδόσεις
Αίσθηση από τις δηλώσεις της μητέρας της ηθοποιού
«Ήλπιζα να είχα γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο»
Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές
Οι αναρτήσεις συνοδεύονταν από εικόνες που είχαν παραχθεί με AI και έδιναν την εντύπωση αυθεντικού ρεπορτάζ
Το σχόλιο που ενόχλησε τη ραδιοφωνική παραγωγό
Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη
Ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3
Το βίντεο ενός δυστυχήματος και αυτά που τραβάνε το ανθρώπινο μάτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.