- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Μπέττυ Μαγγίρα: Όχι από ΕΡΤ λίγο πριν τις υπογραφές
Γιατί ναυάγησε η συνεργασία της παρουσιάστριας με τη δημόσια τηλεόραση
Δεν θα δούμε τη Μπέττυ Μαγγίρα στην ΕΡΤ – Οι λόγοι του ναυαγίου της πολυσυζητημένης συνεργασίας
Εκτός ΕΡΤ τελικά βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα με την οποία θα συνεργαζόταν, λίγο πριν τις τελικές υπογραφές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος παραγωγής του τηλεοπτικού project για το οποίο συζητούσε η Μαγγίρα και οι συνεργάτες της, ήταν τελικά ο παράγοντας που εμπόδισε την πολυσυζητημένη συνεργασία.
Όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα, η Μαγγίρα βρισκόταν σε συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση για την υλοποίηση ενός late night show, το οποίο θα εντασσόταν, αν όλα τα μέρη συμφωνούσαν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Ο στόχος ήταν η εκπομπή να ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα είχε διάρκεια μιας ώρας σε καθημερινή βάση.
Το περιεχόμενο θα βασιζόταν σε συνεντεύξεις με διάσημους και ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά και στο ταμπεραμέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, ωστόσο, το αυξημένο κόστος της όλης παραγωγής φαίνεται τελικά να ευθύνεται για το «ναυάγιο» στις συνομιλίες, αν και κάποιοι έχουν την απορία για το τι μπορεί να «φούσκωσε» τον λογαριασμό μίας ωριαίας εκπομπής που θα μεταδιδόταν Δευτέρα με Παρασκευή.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η απόφαση της ΕΡΤ αιφνιδίασε την Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς οι συνομιλίες είχαν προχωρήσει και οι συνεργάτες της είχαν ήδη πιάσει δουλειά σε ό,τι αφορά την κατάρτιση της σκαλέτας της εκπομπής. Τώρα και δεδομένης της συγκεκριμένης αναπάντεχης εξέλιξης, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για την ίδια εκπομπή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.