- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Conde Nast το δώρο γάμου του Μπέζος στην Λορέν Σάντσεζ;
Ενδεχόμενο που ίσως εξηγεί την «παραίτηση» της Άννα Γουίντουρ
H Conde Nast το δώρο γάμου του Μπέζος στην Λορέν Σάντσεζ;
Ο Tζεφ Μπέζος φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μιας επένδυσης πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ως δώρο στη νέα του σύζυγο, Λορέν Σάντσεζ.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το προσωπικό της Condé Nast είναι πεπεισμένο ότι ο Μπέζος προχωρά σε ενέργειες για την αγορά του ομίλου μέσων ενημέρωσης για τη Σάντσεζ, η οποία είναι πρώην δημοσιογράφος. Το μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι αυτό μπορεί να εξηγεί γιατί η Σάντσεζ εμφανίστηκε σε ένα αφιέρωμα στο Vogue, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands της Condé Nast, την ημέρα του γάμου του ζευγαριού, στις 27 Ιουνίου.
«Η φήμη ότι ο Τζέφ Μπέζος πρόκειται να αγοράσει την Condé Nast είναι το μόνο θέμα συζήτησης στον κόσμο της μόδας και στο Vogue», ανέφερε μια πηγή στη Daily Mail.
Η οικογένεια Newhouse είναι ιδιοκτήτρια της Condé Nast από το 1959. Η πηγή επισημαίνει επίσης μια σειρά απολύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Condé Nast τους τελευταίους μήνες, σημειώνοντας: «Στη Νέα Υόρκη, μειώνουν το μέγεθος της επιχείρησης, που είναι ακριβώς αυτό που κάνουν οι εταιρείες πριν από μια πώληση».
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Condé Nast αποτιμάται σε 5 δισεκατομμύρια δολάρια, οπότε ο Μπέζος θα πρέπει να πληρώσει ένα βαρύ ποσό για να εξασφαλίσει την πώληση.
Ενώ μια πηγή κοντά στον Μπέζος χαρακτήρισε τις φήμες «εντελώς αναληθείς», η πηγή της Daily Mail επιμένει ότι η διευθύντρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, είναι ενημερωμένη για την πώληση.
«Λέγεται ότι η Άννα Γουίντουρ είναι αυτή που μεσολάβησε για τη συμφωνία, γι' αυτό και η Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκε στο εξώφυλλο», δήλωσε η πηγή της μακροχρόνιας στελέχους που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη θέση της τον Ιούνιο. Η Γουίντουρ θα παραμείνει ως παγκόσμια διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού και διευθύντρια περιεχομένου της Condé Nast.
«Η Άννα έχει μετοχές στην επιχείρηση, οπότε έχει πολλά να κερδίσει από μια πώληση», προσθέτει η πηγή.
Το 2013, ο Μπέζος αγόρασε την εφημερίδα The Washington Post για 250 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, οπότε γνωρίζουμε ότι δεν είναι αντίθετος στο να μπει στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.
Πηγή: Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.