- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί όλοι μιλούν για το τέλος του Game of Thrones
Πόσες ακόμα σεζόν θέλει η HBO και πόσες οι δημιουργοί
Για μια δεκαετία θα προβάλλεται η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Game of Thrones αν τα «αφεντικά» της HBO καταφέρουν να πείσουν τους δημιουργούς - σεναριογράφους David Benioff και Dan Weiss που έχουν τις αντιρρήσεις τους. Το δίδυμο των σεναριογράφων έχουν δηλώσει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί σε επτά σεζόν. Εξάλλου, μόλις πρόσφατα οι βασικοί ήρωες του Game of Thrones ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για τουλάχιστον δύο ακόμα σεζόν. Ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ George R.R. Martin έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ: «Αυτό που ξέρω είναι πως ο David Benioff και ο Dan Weiss έχουν δηλώσει πως η σειρά θα ολοκληρωθεί σε επτά σεζόν... Επίσης ξέρω πως η HBO θέλει η σειρά να κρατήσει περισσότερο απ' αυτό. Το ήξερα από την αρχή, από την ημέρα που προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, όταν σε ένα γεύμα με το ΗΒΟ μου δήλωσαν πως θέλουν η σειρά να κρατήσει για δέκα χρόνια. Τα δέκα χρόνια μου φάνηκαν μια χαρά».
Ο πρόεδρος της ΗΒΟ, Michael Lombardo έχει πει πως η προοπτική να τελειώσει το Game of Thrones σε επτά κύκλους είναι κάτι το «τρομακτικό»: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού που κάνουμε. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με τον Daivid και τον Dan. Είναι το όραμά τους. Θα ήθελα η σειρά να κρατήσει για δέκα κύκλους ως φανατικός θεατής και παραγωγός του δικτύου; Απόλυτα. Θα μιλήσουμε ειλικρινά μεταξύ μας και θα εξερευνήσουμε όλους τους πιθανούς δρόμους. Αν δεν νιώθουν άνετα να προχωρήσουν μετά τους επτά κύκλους, θα τους εμπιστευθώ πως αυτή είναι η σωστή απόφαση - όσο κι αν με τρομάζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσω μια σειρά μετά από το σημείο όπου οι δημιουργοί της νιώθουν ότι έχουν ολοκληρώσει την ιστορία».
Αποκλειστικά στα κανάλια Νovacinema κάθε Δευτέρα
στις 04:00 και στις 22:00
Και τώρα, γράφεις στον αποκωδικοποιητή Novabox+ ό,τι θέλεις για να το βλέπεις όποτε θέλεις.
Μη βλέπεις ό,τι έχει. Δες ό,τι θέλεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν δημοσιευτεί
Backstage εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ
Το ποσό που αξιώνει μετά τον ακρωτηριασμό του
Πότε επιστρέφει στο πόστο του και γιατί έγινε λόγος για κρίση στην εκπομπή
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.