- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Δημήτρης Κόκοτας: Ένας χρόνος στο νοσοκομείο μετά το οξύ έμφραγμα - Η κατάσταση της υγείας του
Τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη


Δημήτρης Κόκοτας: Ένας χρόνος στο νοσοκομείο μετά το οξύ έμφραγμα - Η κατάσταση της υγείας του - Τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη
Ένας χρόνος συμπληρώνεται μεθαύριο, 28 Μαρτίου, από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που βιώνει ο Δημήτρης Κόκοτας, όταν υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», με την οικογένειά του να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον καθημερινά. Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του έδωσε η Ματίνα Παγώνη μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.
Όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, η κατάσταση του τραγουδιστή παραμένει σταθερή, με το ιατρικό και φυσικοθεραπευτικό προσωπικό να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάστασή του. Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε καθιστή θέση και παρουσιάζει συγκινησιακές αντιδράσεις σε ηχητικά ερεθίσματα, όπως είναι η μουσική, χωρίς όμως να έχει σημειωθεί εξέλιξη στην ικανότητα ομιλίας ή στην οπτική επαφή με το περιβάλλον του.
«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Προσπαθούν οι φυσικοθεραπευτές για το καλύτερο, το ίδιο και η ομάδα των γιατρών. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Τον κινούν και κάθεται καθιστός. Από εκεί και πέρα, με το θέμα της ομιλίας του δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αντιδρά συγκινησιακά στα ερεθίσματα. Του βάζουν μουσική. Δεν έχει οπτική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω του και από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο» και πρόσθεσε: «Πρέπει να είναι ακόμα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας στην κατάσταση που είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τα νούμερα
«Ήρθα να πω στον Γιώργο Παπαδάκη καλή σύνταξη!»
Αν ήσουν εσύ ο νικητής, πώς θα τα αξιοποιούσες;
Έγραψε ιστορία, καθώς έγινε μόλις ο 3ος «Εκατομμυριούχος»
O Φίλιππος Μπεκιάρης είναι από τους ανθρώπους - κινητή εγκυκλοπαίδεια που υποκλίνεσαι στην ευρυμάθεια και το επίπεδό τους
Ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ είναι καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»
Η τελευταία ερώτηση που του χάρισε την τεράστια νίκη
Αρκετές κυβερνήσεις επιτίθενται στην ανεξαρτησία των ΜΜΕ
Τι είπε για την επόμενη ημέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»
«Αυτές οι κακές στιγμές ήταν οι καλύτερες της ζωής μου» δήλωσε ο ηθοποιός.
Ο παρουσιαστής έκανε την αυτοκριτική του και για το ξαφνικό τέλος στην επαγγελματική του σχέση με τη δημοσιογράφο
Η πρώτη εκπομπή, οι πιο σημαντικές στιγμές on air και συνεργάτες που πέρασαν δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη
Ανακοίνωσε το τέλος του από τη μακροβιότερη εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης
Η αινιγματική απάντηση στα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του από το «Καλημέρα Ελλάδα»
«Αγγελική Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου» - Πώς σχολίασε η δημοσιογράφος
Υπηρέτησε για χρόνια το ρεπορτάζ - Την Κυριακή η κηδεία της
«Μετά από δεκαετίες κοιμάμαι χωρίς διακοπή»
Πλέον οι λογοκριτές του συμβουλίου έχουν τη δυνατότητα να τιμωρήσουν με χρηματικό πρόστιμο οποιοδήποτε τραγούδι «προσβάλει την ηθική και πνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων»
Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθείς τις ζωές των άλλων, είναι σαν ένα κοινωνικό πείραμα, είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.