- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απόστολος Γκλέτσος: Όταν είσαι γνωστός πρέπει να αφήσεις καλό πουρμπουάρ αλλιώς θα σε πουν τσιγκούνη
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Απόστολος Γκλέτσος: Ο «νόμος» του καλού πουρμπουάρ για τους διάσημους - Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα με τα οποία αμείβεται ένας ηθοποιός στην Ελλάδα αλλά και για τις λανθασμένες απόψεις που επικρατούν γύρω το εν λόγω θέμα.
Ερωτηθείς για το αν κατάφερε να αποκτήσει περιουσία από την υποκριτική, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε:
«Το σύστημα λειτουργεί έτσι που δεν σ’ αφήνει να γίνει πλούσιος. Απλά έχεις μια κανονική ζωή. Για να καταλάβεις, είσαι λίγο καλύτερα από ό,τι είναι ένας καθηγητής στο Λύκειο. Παίρνεις χρήματα από την τηλεόραση, αλλά το κράτος σου κρατάει αμέσως το 50%. Επίσης όταν είσαι γνωστός και κάθεσαι κάπου να φας και έρχεται ο λογαριασμός, όταν θα φύγεις, θα πρέπει να αφήσεις ένα καλό πουρμπουάρ. Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλιώς θα με πουν τσιγκούνη και ξεφτιλισμένο».
Ακολούθως, σχολιάζοντας το ότι πολλοί ηθοποιοί πλέον δεν πληρώνουν, όταν βγαίνουν για φαγητό, ο Απόστολος Γκλέτσος διευκρίνισε: «Δεν υπάρχουν αυτά σε μένα και όποιος θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Έχει συμβεί να με καλέσουν κάπου για φαγητό και να μην πληρώσω, αλλά στην καθημερινότητά μου δεν λειτουργώ έτσι. Ακόμη και στον καφέ μου αφήνω καλό πουρμπουάρ κάθε μέρα!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.