Μαζωνάκης: Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομά τους εν αγνοία μου
Το χαρακτήρισε «δοκιμασία από τον Θεό»
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκάλυψε τι συνέβη με την αδερφή του - Το χαρακτήρισε «δοκιμασία από τον Θεό»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το τι έχει συμβεί με την αδερφή του ενώ μίλησε και για τις σχέσεις με τους γονείς του.
Αρχικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, ενώ αποκάλυψε ότι η σχέση με τους γονείς του δεν είναι η ίδια με πριν.
«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε κι εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω», είπε για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και πρόσθεσε αναφορικά με τον λόγο που πήγαν δικαστικώς:
«Mεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας του στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρης εν αγνοία του» και σύμφωνα με τον ίδιο, όλο αυτό που του συνέβη «είναι δοκιμασία από τον Θεό για να δει αν θα αλλαξοπιστήσει. Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σε σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου. Έχω πληγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα».
«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη;» ήταν η ερώτηση που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει.
«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη».
Γιώργος Μαζωνάκης: «Μου τηλεφώνησε η Βάσω, η σχέση με τη μητέρα μου δεν είναι όπως πριν»
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με την οικογένειά του, δεν είναι όπως ήταν πριν.
«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος και να πιστεύω στο καλό. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει. Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις, αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».
Ακολούθως, υπογράμμισε πως η στάση που θέλει να κρατήσει απέναντι στους γονείς και τις αδερφές του είναι πολύ συγκεκριμένη.
«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου όσον αφορά τους γονείς και τις αδερφές μου, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν» και συνέχισε σχετικά με το αν αν έχει επικοινωνία με την αδερφή του:
«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.