- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Αναστασία Γιάμαλη για το Mega: Δεν ήμουν έτοιμη τα προηγούμενα χρόνια, πλέον σίγουρα είμαι
«Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο» ανέφερε η δημοσιογράφος
Νατάσσα Γιάμαλη: Τι δήλωσε για τη συνεργασία με το Mega - «Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο» ανέφερε η δημοσιογράφος
Η Νατάσσα Γιάμαλη εντάσσεται με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Mega καθώς τη Δευτέρα ανακονώθηκε και επισήμως η «μεταγραφή» της δημοσιογράφου από το Kontra Channel.
Η ίδια μίλησε στις κάμερες της εκπομπής «Fay's Time» για τη νέα της συνεργασία, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη κια πως έκανε την καλύτερη επιλογή από όλες τις προτάσεις που είχε.
Οι δηλώσεις τους Νατάσας Γιάμαλη
«Χαίρομαι πάρα πολύ. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή από τις προτάσεις που είχα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω σ' ένα κανάλι περιφερειακό που όμως μου έδωσε και την βοήθεια και την στήριξη και την ελευθερία. Τώρα ήρθε ο καιρός για το επόμενο βήμα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.
»Προφανώς και υπάρχει άγχος. Υπάρχει όλο το άγχος του κόσμου. Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, προσπαθούμε να βρούμε τους ανθρώπους να βρούμε τα άτομα εκείνα που θα μπορέσουμε όλοι και όλες μαζί, να συγκροτήσουμε εκείνη την ομάδα που θα κάνει ενημέρωση έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε. Θα είναι μαζί ο αρχισυντάκτης μου, ναι, ο Κυριάκος Δημάγγελος. Μαζί ξεκινήσαμε και στο "Κόντρα". Θα ήταν άδικο, εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της ομάδας, οπότε θα ήταν απαράδεκτο από μέρους μου να μην διεκδικήσω να είναι μαζί μου», συμπλήρωσε.
«Δεν ξέρω αν το περίμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν για πάρα πολλά χρόνια περίεργο και άτομα με τις δικές μου απόψεις δεν ήταν ακριβώς mainstream. Χαίρομαι όμως που έχουν ανοίξει τα περιθώρια και μπορώ κι εγώ να κάνω την δουλειά μου, όπως την αντιλαμβάνομαι. Μπορεί και να μην ήμουν έτοιμη τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον σίγουρα είμαι. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την εκπομπή γιατί δεν έχω κι εγώ πλήρη εικόνα ακόμη. Θα είναι ενημερωτική εκπομπή που θα έχει τα στοιχεία εκείνα που θα την κάνουν αρκετά ζωντανή και ενδιαφέρουσα», κατέληξε η δημοσιογράφος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.