- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάρα Δαρμουσλή: «Όπως σεβόμαστε όσες δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»
Τι είπε για τις φοβίες που αντιμετώπιζε και τον τρόπο που τις διαχειρίστηκε
Μάρα Δαρμουσλή: Τι είπε για τις γυναίκες που θηλάζουν
Συνέντευξη παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Μάρα Δαρμουσλή, μιλώντας για τη ζωή της ως μητέρα δύο αγοριών, 18 και 2 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έλαβε επειδή θηλάζει τον 2χρονο γιο της.
«Μια γυναίκα θέλει 2 χρόνια μετά τη γέννα για να έρθουν οι εγκεφαλικές της λειτουργίες στα ίσια τους. Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας. Γιατί κάποιοι λένε ότι το κάνω επειδή το έχω εγώ ανάγκη. Ξαφνικά ένιωσα ένα "μέχρι πότε θα το θηλάζεις". Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά. Αλλά όσον αφορά τα γυναικεία σχόλια, δεν δέχτηκα ούτε ένα αρνητικό. Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν ή δεν μπορούν, αλλά όπως σεβόμαστε το ότι δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το άγχος και τις φοβίες που αισθανόταν με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού αλλά και τη συμπαράσταση του συζύγου της.
«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψυφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν. Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του» ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή.
«Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε “γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;”. Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη», είπε κλείνοντας σχετικά με αυτή τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα παιδιά της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.