TV & Media

Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ θα ψηφίσω δαγκωτό»

Η υποψηφιότητα της αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελεονώρα Μελέτη
Η Ελεονώρα Μελέτη © Eurokinissi

Κατερίνα Καινούργιου: Ψήφος στην Ελεονώρα Μελέτη - Kατεβαίνει με τη ΝΔ η παρουσιάστρια

Η παρουσίαστρια και δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη – όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα μέχρι στιγμής – θα κατέβει υποψήφια για τις φετινές Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Mega Καλημέρα», φέρεται να είπε τελικά το ναι στη «γαλάζια» πρόταση. Άλλωστε το Mega πρόσφατα της διεμήνυσε ότι η εκπομπή της θα ολοκληρωθεί πρόωρα την 1η Μαΐου, λόγω των ευρωεκλογών. Υπενθυμίζεται ότι από τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί ξεχωρίζουν ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο εκδότης Γιώργος Μουρούτης, ο διεθνολόγος Σωτήρης Σέρμπος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας και η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Kαινούργιου: Είναι συμπαθής στις γυναίκες

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας το θέμα στην «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει… δαγκωτό την παρουσιάστρια του Mega. Είναι πολύ συμπαθής στις γυναίκες, είναι μία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει δείξει την αξία της όλα αυτά τα χρόνια. Μιλά και πολλές γλώσσες άπταιστα και είναι πολύ σημαντικό για να μας εκπροσωπήσει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. «Καλή επιτυχία! Εγώ Ελεονώρα ξέρεις θα ψηφίσω… Δαγκωτό θα φύγει» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ