TV & Media

Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με την κόρη μου»

Τι είπε για τον τρόπο που ανακοίνωσε στην οικογένειά της την εγκυμοσύνη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με την κόρη μου»
Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με την κόρη μου» © NDP Photo Agency

Δανάη Μιχαλάκη: Τι είπε για την κόρη της και τον τρόπο που ανακοίνωσε στην οικογένειά της την εγκυμοσύνη της

Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά –δες» την Κυριακή 3 Μαρτίου και αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές που βίωσε με την κόρη της, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στην οικογένειά της την εγκυμοσύνη της.

«Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει είναι κάτι πολύ απερίγραπτο. Είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Άλλαξε η ζωή μου προς το καλό. Γιατί δεν το είχα αυτό πιο νωρίς; Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος. Όταν έχεις τόση ευτυχία, δεν φαίνεται η κούραση. Το πρώτο βράδυ ήταν δύσκολο, γιατί κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει. Νομίζω δεν κοιμήθηκα. Το πρώτο βράδυ εκεί σου σκάει ότι “οκ, τώρα ξεκινάει”. Πήρα αυτή την κρυάδα αλλά την επόμενη ημέρα το πρωί ήμουν εντάξει. Κάπως της είπα έλα να γνωριστούμε να σε μάθω και να με μάθεις. Το πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη και πρόσθεσε για τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czk4s2eehjnd)

«Ο Γιώργος ενώ είναι γενικά στη ζωή πιο αγχώδης, μια χαρά ήταν. Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί και ψύχραιμοι γιατί νιώθω ότι αυτό θέλει και εμείς λειτουργούμε καλύτερα έτσι. Δεν κοιμόμαστε πάρα πολύ αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Στην οικογένειά μου μαζευτήκαμε όλοι μαζί και τους ανακοινώσαμε όσο βγάζαμε φωτογραφία και έγινε εκεί η ανακοίνωση. Στους περισσότερους δικούς μου το έχω τραβήξει και βίντεο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czk29ehttaft)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ