TV & Media

Σταύρος Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί»

«Μεγαλώσαμε μέσα σε καβγάδες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί»
Σταύρος Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί» © Screenshot

Σταύρος Νικολαΐδης: Τι είπε για τους γονείς του - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και οι καυγάδες

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την έκρυθμη σχέση των γονιών του μίλησε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και σε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του, το οποίο προβλήθηκε στο «Happy Day» ακούγεται να λέει για τους γονείς του πως «ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czcay8sxc9pd)

«Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια. Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω», πρόσθεσε και κατέληξε ο Σταύρος Νικολαΐδης:

«Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν "τώρα εσένα γιατί σε πήραν;, θα σε πληρώνουν;" και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ