TV & Media

Βάσια Τριφύλλη: «Μου είπαν ότι δεν μπορώ να υιοθετήσω παιδί επειδή έχω καρκίνο και θα το κολλήσω»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την κόρη της, Βερόνικα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βάσια Τριφύλλη
Βάσια Τριφύλλη: Γιατί λόγω καρκίνου δεν της επέτρεψαν υιοθεσία © NDPPHOTO

Βάσια Τριφύλλη: Η ηθοποιός για τον λόγο που δεν της επέτρεψαν να υιοθετήσει παιδί

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να υιοθετήσει την κόρη της, Βερόνικα, αλλά και τα σχόλια που άκουσε από τα χείλη αρμοδίων για να μην προχωρήσει τη διαδικασία, επειδή έπασχε από καρκίνο.  

«Είχα αποφασίσει να μην κάνω παιδιά για προσωπικούς μου λόγους, γιατί δεν ήθελα. Όταν το αποφάσισα, βεβαίως, μου είπε η φύση “τώρα θέλεις να κάνεις παιδί; Άντε κυρά μου κάνε πιο κει”. Το λιγότερο, ας πούμε. Μετά λοιπόν έμαθα πως δεν μπορώ στα 40 και έπειτα. Όταν όμως λαχτάρισα να έχω ένα παιδί βρήκα αυτή την φάτσα μπροστά μου. Έψαχνα εγώ να βρω μια κοπέλα για να με βοηθάει και η φίλη μου μού έφερε τη Βερόνικα. Ζούσε τότε η μαμά μου και την είχα και γω σαν πριγκηπέσα για να μην πουν ότι δεν την περιποιούμαι και τα γνωστά τα ελληνικά τα σουσουδίστικα», είπε η Βάσια Τριφύλλη για το πώς γνώρισε την κόρη της, με τη Βερόνικα να εξηγεί ότι «η υιοθεσία δεν έχει γίνει κανονικά στα χαρτιά, αυτό είναι το θέμα».

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μου επέτρεψαν να γίνει η υιοθεσία, επειδή είχα καρκίνο»

Η Βάσια Τριφύλλη, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο, εξήγησε ότι δεν της επετράπη να προχωρήσει στην υιοθεσία της Βερόνικα, λόγω της ασθένειάς της. «Δεν έγινε γιατί δεν επιτρεπόταν. Ήταν καταπληκτικό. Μου είπα ότι, επειδή είχα καρκίνο, δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω. Δεν πληρούσα δηλαδή τις προϋποθέσεις που ήθελαν αυτοί. Να παντρευτώ τώρα δα εγώ, στα καλά καθούμενα, για να υιοθετήσω ένα παιδί. Η Βερόνικα δεν είχε άλλη θέση στη ζωή και στην καρδιά μου παρά μόνο έτσι, το παιδί μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cytnptmdau4p)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ