TV & Media

Η Τριφύλλη αποκαλύπτει άγνωστη ιστορία για τον Σιμαρδάνη

«Όταν τον γέννησε η μάνα του, μετά πέταξε το καλούπι» τόνισε φανερά συγκινημένη η ηθοποιός

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trifilli.jpg
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την Πέμπτη, συνεργάτες, φίλοι και άνθρωποι που αγάπησαν τη φωνή και το υποκριτικό ταλέντο του Χρήστου Σιμαρδάνη, συγκεντρώθηκαν στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου για να πουν το τελευταίο αντίο.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν και η Βάσια Τριφύλλη, η οποία αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για τον ηθοποιό, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών.

«Μαζί ανοίξαμε το Mega, με τους "Αυθαίρετους". Κάναμε πρεμιέρα το πρώτο σίριαλ στο Mega. Μετά παίξαμε και άλλες φορές μαζί. Μετά έκανα εγώ έναν θίασο στο Μινώα το "Κυρία Προέδρου" και δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα πέθανε ο πατέρας του… και του είπα εγώ ως θεατράρχης που είχα το δικαίωμα: "Χρήστο, δεν πειράζει, δεν θα παίξουμε. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό σε έναν συνάδελφό μου να παίξει την ημέρα που θάβει τον πατέρα του". Ήρθε την επόμενη μέρα και μου κάνει: "Όχι, Βάσια, μου κάνει καλό να παίξω". Τότε του είπα: "Εντάξει αλλά τη Μεγάλη Εβδομάδα σε έχω πάρει και πάμε Λονδίνο"» θυμήθηκε η ηθοποιός.

«Μου είχαν κάνει δώρο από το Mega ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Περάσαμε επτά μέρες αξέχαστες… δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έχω ζήσει με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν τον γέννησε η μάνα του, μετά το πέταξε το καλούπι… Τέτοια παιδιά δεν υπάρχουν ούτε στην απλή ζωή και πόσο μάλλον στο θέατρο» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

TLIFE: Η Βάσια Τριφύλλη μιλάει για τον Χρήστο Σιμαρδάνη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ