- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στηρίζει τον Νταλάρα ο Καπουτζίδης: «Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό»
«Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε»
Νταλάρας: Ο Καπουτζίδης τον στηρίζει μετά το ξέσπασμά του προς τους δημοσιογράφους
Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24. O γνωστός ηθοποιός τάχθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή, λέγοντας πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα είναι χαμηλό.
Αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση.
Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κ. Νταλάρας – και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό».
Ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
Καπουτζίδης: «Ο λόγος που θα φωνάξω σε δημοσιογράφο είναι επειδή έχω δίκιο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και σε ενα περιστατικό που συνέβη τη δεύτερη χρονιά που προβαλλόταν το «Παρά Πέντε». Είπε: «Συνηθίζουν σε μια λίστα ερωτήσεων που δεν είναι ουσιαστική. Εγώ έχω θυμώσει πολύ με δημοσιογράφο. Δίκιο έχω, μπορεί να πω παραπανίσια πράγματα, αλλά ο λόγος που θα φωνάξω είναι επειδή έχω δίκιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τα πρώτα χρόνια δεν ήμουν έτσι, ήμουν με το χαμόγελο και σκεφτόμουν ότι αν είμαι καλός μαζί τους, θα είναι κι αυτοί καλοί μαζί μου.
»Είναι η δεύτερη χρονιά του «Παρά Πέντε» και μας έχουν καλέσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια να παρουσιάσουμε τη γιορτή των παιδιών στην ΕΣΗΕΑ. Ηταν το δελτίο ειδήσεων του STAR μόλις έλεγες μια κουβέντα σου ερχόταν η ντομάτα από το καρτούν. Και λέγαμε πως αν πάμε, θα έχουμε μια "ασυλία".
Στο τέλος έρχεται ο κ. Σόμπολος και μας λέει: "Έχει έρθει μια κάμερα από το STAR, να κάνετε μια δήλωση για τη γιορτή". Και λέμε τι ωραία που ήταν, για τα παιδιά και τη χαρά που τους δώσαμε. Και αισθανόμαστε ασφαλείς. Πάμε στο σπίτι το βράδυ, ανοίγουμε τις ειδήσεις και βλέπουμε τις φάτσες μας και ένα καρτούν… παφ τη ντομάτα! Εκεί ήταν η τελευταία φορά που είδα την ΕΣΗΕΑ και τα παιδιά της. Δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτή η περίοδος ήταν τρομακτική και δεν έχει ζητήσει κανείς συγγνώμη από τότε. Κι αυτή η περίοδος είναι η βάση όσων βλέπουμε μέχρι και σήμερα», είπε ο ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.