TV & Media

Αίας Μανθόπουλος: Πέθανε η μητέρα του δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Την είδηση έκανε γνωστή η σύντροφος του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίας Μανθόπουλος
Αίας Μανθόπουλος: Πέθανε η μητέρα του ηθοποιού δύο μήνες μετά τον θάνατό του © NDP Photo

Αίας Μανθόπουλος: Πέθανε η μητέρα του ηθοποιού δύο μήνες μετά τον θάνατό του - Η ανάρτηση τής συντρόφου του

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο μήνες βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Πριν από λίγες ώρες, η μητέρα του ηθοποιού έφυγε και εκείνη από τη ζωή. 

Η σύντροφος του Α. Μανθόπουλου ανάρτησε στη σελίδα του ηθοποιού ένα βίντεο από το παρελθόν, όπου ο Αίας τραγουδά κοντά στη μητέρα του και έγραψε: «Από σήμερα αγάπη μου δεν είσαι μόνος σου. Η Λίντα μας είναι στη μεγάλη σου αγκαλιά… καλή αντάμωση».

Από σήμερα αγάπη μου δεν είσαι μόνος σου. Η Λίντα μας είναι στην μεγάλη σου αγκαλιά... καλή αντάμωση.

Posted by Αίας Μανθόπουλος on Sunday, December 17, 2023

Η Ευαγγελία Μανθοπούλου θα κηδευτεί σήμερα Τρίτη (19.12).

Αίας Μανθόπουλος: Πέθανε τον Οκτώβριο μετά από βαρύ εγκεφαλικό

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο μετά από ολιγοήμερη μάχη που έδωσε για τη ζωή έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. Ήταν μόλις 61 ετών.  

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ οι σπουδές του πάνω στην υποκριτική έγιναν στη σχολή του Κάρολου Κουν. Είναι πατέρας ενός αγοριού.

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη "Μήδεια" στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη "Μάλα, η μουσική του ανέμου" του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς (2002), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία "Κλοιός" του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία του Χάρη Ρώμα "Ροζ ολοταχώς".

Ντούμπλαρε στα αγγλικά τις τελευταίες ταινίες του Νίκου Κούνδουρου "Η μπαλάντα ενός δαίμονα" (1992) και "Αντιγόνη" (1994). Έπαιξε στο σίριαλ "The Amphora" ("Το κυνήγι του Αμφορέα") της κρατικής σουηδικής τηλεόρασης στα αγγλικά και στην αυστριακή τηλεταινία "Η αυτοκράτειρα Σίσσυ". Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ "Love in the ancient world" με την Κάθλιν Τέρνερ στα αγγλικά, σε σκηνές από τη Λυσιστράτη, αλλά και στο "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" του Ομηρου Ευστρατιάδη, το 2011.

Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται ρόλοι σε ελληνικές σειρές όπως "Η βεντέτα" (1986), "Αφρικα" (1992), "Τρίτο στεφάνι" (1995),"Σοφία ορθή" (1996) "Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα" (2000), ενώ έκανε περάσματα από τους "Απαράδεκτους", την "Αίθουσα του θρόνου", τους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη", τον "Κόκκινο κύκλο", τα "Κωνσταντίνου και Ελένης" και "Κάποιος να τη φυλάει" (1994), σε σενάριο Ηλία Ψινάκη, με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.

Γνώρισε τεράστια επιτυχία στο σήριαλ "Δύο Ξένοι". Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο Κόκκινο Ποτάμι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ