TV & Media

Αυτός είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που θα κάνει ρεπορτάζ μόνο για την Τέιλορ Σουίφτ

Επάγγελμα Swiftie: Μια νέα θέση εργασίας στα μέσα ενημέρωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέιλορ Σουίφτ: Ο Μπράιαν Γουέστ γίνεται ο πρώτος δημοσιογράφος που θα καλύπτει αποκλειστικά το ρεπορτάζ της Αμερικανίδας ποπ σταρ.
Η μεγαλύτερη εταιρεία εκδόσεων εφημερίδων στις ΗΠΑ, προσέλαβε ρεπόρτερ που θα καλύπτει μόνο θέματα που αφορούν την Τέιλορ Σουίφτ © Instagram/Taylor Swift

Τέιλορ Σουίφτ: Ο Μπράιαν Γουέστ γίνεται ο πρώτος δημοσιογράφος που θα καλύπτει αποκλειστικά το ρεπορτάζ της Αμερικανίδας ποπ σταρ.

Μετά από αναζήτηση δύο μηνών, η Gannett, η μεγαλύτερη εταιρεία εκδόσεων εφημερίδων στις ΗΠΑ, προσέλαβε τον πρώτο ρεπόρτερ στην Αμερική που θα καλύπτει μόνο θέματα που αφορούν την Τέιλορ Σουίφτ.

Τέιλορ Σουίφτ: Ο Μπράιαν Γουέστ γίνεται ο πρώτος δημοσιογράφος που θα καλύπτει αποκλειστικά το ρεπορτάζ της Αμερικανίδας ποπ σταρ.
Ο δημοσιογράφος ανέφερε 13 λόγους για τους οποίους έπρεπε να προσληφθεί στο ρεπορτάζ της Τέιλορ Σουίφτ © Instagram/Bryan West

Η εφημερίδα «The Tennessean» όρισε τον Μπράιαν Γουέστ, 35χρονο βραβευμένο δημοσιογράφο από την Αριζόνα, ως τον νέο ειδικό στο ρεπορτάζ για την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο Γουέστ, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην πολιτεία της Σουίφτ, το Τενεσί και στο παρελθόν εργάστηκε στα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία AZCentral και 12 News θα ξεκινήσει καταγράφοντας «τη μουσική και τον πολιτιστικό αντίκτυπο» της τραγουδίστριας για το USA Today και περισσότερες από 200 τοπικές εφημερίδες.

Ρεπορτάζ Τέιλορ Σουίφτ: Η αγγελία για τη θέση εργασίας

Η αγγελία που είχε δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο για τη θέση εργασίας έγινε πρωτοσέλιδο. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι ζητείται συντάκτης με δεξιότητες στο βίντεο και τη φωτογραφία για να καλύψει ιστορίες σχετικά με τη σημασία της μουσικής και των επαγγελματικών επιλογών της ποπ σταρ.

Στις 6 Νοεμβρίου, ο Γουέστ ανέβασε βίντεο στο YouTube, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να επιλεγεί για την εργασία.

Bryan West - Taylor Swift Reporter Position

Ο δημοσιογράφος ανέφερε 13 λόγους, τον τυχερό αριθμό της Σουίφτ, για τους οποίους έπρεπε να προσληφθεί.

Περιελάμβαναν την πλούσια δημοσιογραφική του εμπειρία, την ικανότητά του να καταγράφει με κάμερα, να μοντάρει και να παίρνει συνεντεύξεις και την ιδιότητα του ως Swiftie, προσωνύμιο που δίνεται στους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ.

View this post on Instagram

A post shared by Bryan West (@bryanwesttv)

Σε δηλώσεις του στο Variety, ο Γουέστ παρομοίασε τη θέση εργασίας με την αθλητική δημοσιογραφία.

«Θα έλεγα ότι αυτή η θέση δεν διαφέρει από το να είναι κάποιος αθλητικός δημοσιογράφος και οπαδός της γηπεδούχου ομάδας», ανέφερε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ