TV & Media

«Είχα φτάσει 37 κιλά»: Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για την περιπέτεια με την υγεία της

Όσα είπε η τραγουδίστρια για την περίοδο που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το στομάχι της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σοφία Βόσσου τραγουδά κρατώντας το μικρόφωνο
Η Σοφία Βόσσου αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στην απώλεια κιλών © NDP PHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Σοφία Βόσσου: Η τραγουδίστρια για την περιπέτεια υγείας της, το χειρουργείο και την απώλεια κιλών

Η Σοφία Βόσσου προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στην απώλεια πολλών κιλών. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν μετά από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν από λίγα χρόνια. 

«Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε. Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική», είπε η Σοφία Βόσσου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwd1rwq8vjcx)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε για την προσωπική της ζωή. «Έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου 3 φορές. Με τη μία περίπτωση από τις τρεις θα ήθελα να ήμουν σε σχέση αλλά δεν ξέρω και αν μπορώ. Εγώ λέω ναι αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, το μέσα μας αλλάζει», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου. Όπως είπε, για την ίδια, ο άνδρας είναι εκείνος που πρέπει πάντα να κάνει την πρώτη κίνηση και η γυναίκα να δίνει το πράσινο φως. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Τον παρακολουθώ τον Ανδρέα στη “Super Κατερίνα”. Όταν τσακώνεται αγωνιώ και τον υποστηρίζω. Μπορεί να είναι έντονος, καμία φορά τα λέει, έχει επιχειρήματα, δεν θα μπουρδολογήσει. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που περάσαμε δέκα όμορφα χρόνια, το επέτρεψε ο Θεός και εμείς. Είναι αγάπη ζωής, είναι οικογένειά μου. Φυσικά και τσακωνόμαστε! Του κράταγα μούτρα εγώ γιατί είχε ξεχάσει να με πάρει στη γιορτή μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwd1q4w134sp)

Σοφία Βόσσου: «Με ενδιαφέρει ότι η κόρη μου είναι ευτυχισμένη»

Επιπλέον, η Σοφία Βόσσου ρωτήθηκε και για την απόφαση της κόρης της να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Βασίλη Δημάκη, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Όμως, κάποια στιγμή, δεν μπορώ που έλεγαν “κρατούμενος”. Μόνιμη κριτική. Τι πάει να πει κρατούμενος; Αν η κόρη μου τα έφτιαχνε με κάποιον που είχε κάνει χιλιάδες απατεωνιές και εγκλήματα για να βγάλει λεφτά, αλλά παρέμενε έξω, θα ήταν καλά επειδή θα ήταν λεφτάς; Εμένα με ενδιαφέρει ότι η κόρη μου είναι ευτυχισμένη», πρόσθεσε η Σοφία Βόσσου, εξηγώντας ότι ο γαμπρός της αναμένεται να βγει από τη φυλακή σε λίγο καιρό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwd1t3dbl2t5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ