TV & Media

«Βλέπει το παιδί, δίνει διατροφή»: Τι απαντά ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Ελένη Τσιριγκάκη

Γιατί απουσίαζε από τη βάφτιση της κόρης του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Ελένη Τσιριγκάκη
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη απέκτησαν από τον σύντομο γάμο τους μία κόρη © NDP PHOTO

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η απάντηση στην Ελένη Τσιριγκάκη για την κόρη τους και την απουσία από τη βάφτιση του παιδιού

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη μέσα από τον σύντομο γάμο τους απέκτησαν ένα παιδί, τη μικρή Μελίνα που βαφτίστηκε την Κυριακή. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απουσίαζε από την τελετή και η Ελένη Τσιριγκάκη μέσα από δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, στράφηκε κατά του γνωστού τραγουδιστή, δηλώνοντας ότι αν δει το παιδί τους στον δρόμο δεν θα μπορέσει να το αναγνωρίσει. 

Σήμερα, ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση έδωσε την απάντησή του σε όσα δήλωσε η Ελένη Τσιριγκάκη. Ο Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα "η απέναντι πλευρά" αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο», είπε στην εκπομπή Happy Day ο Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε: «Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει αυτό η Ελένη Τσιριγκάκη, και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μηνιαία καταβάλλει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή ότι δεν έχει δει ποτέ το παιδί. Τον Γρηγόρη Μπιθικώτση τον ενδιαφέρει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση και να υπάρχει ηρεμία». 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν παρευρέθη στη βάφτιση της κόρης του. «Είναι συνδυαστικό. Είναι ο θυμός και η οργή που αντιμετωπίζει από την πρώην σύζυγό του και αυτό το πρόβλημα υγείας που είναι σοβαρό, για αυτό δεν μπορούσε να παραβρεθεί. Δεν έχουν κάποια νομική αντιδικία ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη, έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο, και ο Γρηγόρης πληρώνει τη διατροφή που έχει συμφωνηθεί». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw4jl3di9xkh)

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2021 με πολιτικό γάμο στη Μύκονο, με τους δύο τους να αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από έναν περίπου χρόνο.

Όσα υποστηρίζει η σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Ελένη Τσιριγκάκη

«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι», δήλωσε η Ελένη Τσιριγκάκη για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και πρόσθεσε: 

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3o199hgqg1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ