TV & Media

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που έκοψε τον Πλούταρχο από το «Στην υγειά μας»

Αναλυτικά η συνέντευξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που έκοψε τον Γιάννη Πλούταρχο από το «Στην υγειά μας»
© NDP PHOTO

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από το «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Τετ α Τετ», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον αδερφό του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία, τα τηλεπαιχνίδια που παρουσίασε και το «Στην υγεία μας ρε παιδιά».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα τον λόγο για τον οποίο ήρθε σε ρήξη με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον «έκοψε» από την εκπομπή.

«Χάσαμε τον αδελφό μου όταν ήταν 6 ετών. Το απόλυτο σημάδι. Από λάθος γιατρού. Τον σκέφτομαι πολύ συχνά πώς θα ήταν τώρα, πώς θα ήμασταν μαζί. Με αγαπούσε κι αυτός πολύ. Τον έλεγαν Αλέξανδρο γι’ αυτό και έβγαλα τον γιο μου. Ήταν πολύ δύσκολο το πένθος μετά, να βλέπω τους γονείς να είναι έτσι όπως είναι», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για τα τηλεπαιχνίδια ανέφερε: «Ξεκίνησα να παρουσιάζω τηλεπαιχνίδια επειδή έπρεπε να πληρώσω την εφορία. Το κανάλι θεωρούσε ότι δεν μου ταιριάζει ο “Εκατομμυριούχος” και μου τον έκαναν “δώρο” για να μην με πάρει ο ΑΝΤ1».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Τo “Στην υγειά μας” μου άφησε πολλά παράσημα. Πάρα πολύ με σημάδεψε η εκπομπή που έκανα για τον Μάνο Ελευθερίου. Το “Στην υγειά μας” ήταν δική μου ιδέα. Δεν με απογοήτευσε κάποιος αλλά υπήρξαν κάποιοι που έκαναν πράγματα που δεν το περίμενα και κυρίως οι έντεχνοι. Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει».

Και πρόσθεσε για τον Πλούταρχο: «Έγινε κάτι με τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, θύμωσα πολύ και είπα “δεν μπορείς να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα”. Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είπε βεβαίως και μετά εξαφανίστηκε. Δηλαδή επειδή ο Σταύρος δεν ήταν πια στα πράγματα και δεν μπορεί να σου γράψει τραγούδια;».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqn7b5pfs15d)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ