TV & Media

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες»

Γιατί αρνήθηκε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες»
© NDP Photo Agency

Σπύρος Παπαδόπουλος - Αποκάλυψη για τις «Άγριες Μέλισσες»: Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού

Σε μία αποκάλυψη για την πρόταση που είχε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έκανε λόγο για το «Στην Υγειά μας» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία.

«Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είχα τον χρόνο να το κάνω» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέχεια τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας»: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του "Στην Υγειά Μας" έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα. Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν "είστε και ηθοποιός;". Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία» δήλωσε.

Σπύρος Παπαδόπουλος - Και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και είπα για το "Στην Υγειά Μας" ότι τώρα τελειώνω. Το ένστικτο μού έλεγε ότι τώρα τελειώνει… O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα "φτάνει, μέχρι εδώ". Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πώς γίνεται η εκπομπή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp6j1anprnap)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ