TV & Media

Άγγελος Πουλής - Survivor: Γιατί αποχώρησε από τους Μαχητές

Διπλή αποχώρηση από την ομάδα των μπλε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άγγελος Πουλής κατά την παραμονή του στο Survivor 2022
Ο Άγγελος Πουλής © Youtube / Survivor Greece

Άγγελος Πουλής - Survivor 2022: Γιατί αποχώρησε από τους Μαχητές και τον Άγιο Δομίνικο ο παίκτης - Το βιογραφικό και το παρκούρ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Άγγελος Πουλής αποχώρησε από το Survivor μόλις λίγες ημέρες μετά την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο και τους Μαχητές, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες της μπλε ομάδας με την εξέλιξη. 

Ήδη από τη Δευτέρα, ο Άγγελος Πουλής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του, μιας και τον ταλαιπωρούσε ένα καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα που είχε εμφανιστεί τα Χριστούγεννα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, λίγο πριν την έναρξη του νέου αγωνίσματος επάθλου φαγητού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Άγγελος Πουλής αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. 

Ο Άγγελος δεν αισθάνεται καλά | Survivor | 14/02/2022

«Πριν περάσουμε στο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ας περάσουμε σε μια ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. 

Ο Άγγελος Πουλής είναι Standman στο Χόλιγουντ και είχε καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω του καθώς είχε αναφερθεί στα κοινά του βιώματα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως όταν ο Αντετοκούνμπο ήταν 13 ετών, έκαναν μαζί παρκούρ στα Σεπόλια.

Ο Άγγελος λόγω ενός προβλήματος υγείας αναγκάζεται να αποχωρήσει από το Survivor | 16/02/2022

Άγγελος Πουλής: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor

Ο Άγγελος είναι 38 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα όμως τα τελευταία 6 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα δε γυρίζονται ταινίες δράσης, μετακόμισε στις Η.Π.Α. για να κυνηγήσει το όνειρό του και να συνδυάσει την υποκριτική με το παρκούρ. Έχει καταφέρει να του «ανοίξουν κάποιες πόρτες», ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει όλα όσα θα ήθελε και ονειρεύεται.

Το πιο σημαντικό επαγγελματικό του επίτευγμα ήταν όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση, σε παραγωγή Ben Affleck και Matt Damon. Δεν έχει κάνει στη ζωή του ούτε camping, οπότε οι συνθήκες διαβίωσης στην παραλία θα είναι κάτι περισσότερο από πρωτόγνωρες για εκείνον. Έχει μάθει να λειτουργεί ως μονάδα και όχι μέσα σε μια ομάδα. Δεν αντέχει τη συμβίωση με νάρκισσους ανθρώπους και αυτούς που αγαπούν τις «πισώπλατες» μαχαιριές.

Άγγελος Πουλής και Πελαγία Καζολέα η διπλή αποχώρηση από το Survivor 2022

Παρά το γεγονός ότι ο Άγγελος Πουλής αποχώρησε από το Survivor 2022, στο συμβούλιο του νησιού ανακοινώθηκε κανονικά ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά τη ψηφοφορία του κοινού. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Πελαγία Καζολέα και ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Η Πελαγία Καζολέα ήταν τελικά αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε, με τις συμπαίκτριές της να ξεσπούν σε κλάματα.  «Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπεία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις», είπε η Πελαγία Καζολέα. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο επεισόδιο της Τρίτης είχε κατηγορήσει την Πελαγία για τις μερίδες φαγητού, κάνοντας λόγο για άδικη κατανομή. 

 

Μαχητές: Νίκη και φαγητό μετά από 20 ημέρες

Οι Μαχητές κατάφεραν μετά από 20 ημέρες να φέρουν νίκη και να φάνε το έπαθλο φαγητού της Τετάρτης. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν αυτός που έφερε τον κρίσιμο, νικητήριο πόντο για την ομάδα και οι μπλε ξέσπασαν σε κλάματα. Στα προηγούμενα επεισόδια είχαν περιγράψει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όντας νηστικοί τόσες ημέρες. Οι ήττες είχαν φέρει μεγάλες τριβές στην ομάδα, κάτι που είχε γίνει αντιληπτό και από τους Διάσημους.

 

 

Μάλιστα, οι τσακωμοί του Σπύρου Μαρτίκα με την Πελαγία Καζολέα δεν πέρασαν απαρατήρητοι από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που σχολίασε: «Διαχωρισμένοι σε τρεις υποομάδες είναι οι Μαχητές. Ο Σπύρος μιλά για εμμονή της Πελαγίας να μένει στο παιχνίδι κι ότι είναι αδύναμη αγωνιστικά. Εγώ βλέπω τελικά ένα Σπύρο που με εμμονή και με νύχια και με δόντια θέλει να κρατιέται στο Survivor. Αυτό που έκανε να αποκαλέσει με τέτοιες βαριές κατηγορίες κλέφτρες τις κοπέλες, είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη και που δεν ακούγονται ούτε σε δικαστική αίθουσα.

» Αν όντως είπες χαζά τον Ανδρέα και την Μέη, εσύ που είσαι πιο ώριμος κύριος τι κάνεις; Ήσουν ο μόνος που έλεγες από την αρχή ότι όποτε θα έβρισκες αδιέξοδο, θα ήσουν ο πρώτος που θα έδινες προβάδισμα στα νέα παιδιά. Δεν το βλέπω αυτό Σπύρο μου. Αν όντως εισπράττεις τόση κακία, γιατί δεν αποσύρεσαι μόνος σου; Γιατί δεν παραιτείσαι να πεις αποχωρώ οικειοθελώς; Αφού βλέπεις ότι έχεις φτάσει στο αμήν γιατί δεν παραιτείσαι;»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ