TV & Media

Σάκης Ρουβάς: «Βγάζω το καπέλο στον Απόστολο που πήγε Survivor»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλά για τον αδελφό του και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σάκης Ρουβάς δεν κρύβει τη χαρά του για τον αδελφό του, Απόστολο, που πήγε στο Survivor
Ο Σάκης Ρουβάς δεν κρύβει τη χαρά του για τον αδελφό του, Απόστολο, που πήγε στο Survivor © YouTube/SKAI.gr

Ο Σάκης Ρουβάς παραδέχεται τον αδελφό του, Απόστολο, ο οποίος πήγε στο Survivor. «Έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω» τόνισε.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον αδελφό του και τη συμμετοχή του στο Survivor. Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Αποστόλο Ρουβά.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν ο αδελφός του τού ανακοίνωσε ότι πηγαίνει να αγωνιστεί στο Survivor.

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτήν τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή του αδελφού του, Αποστόλη, στο Survivor
Ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή του αδελφού του, Αποστόλη, στο Survivor © YouTube

Σάκης Ρουβάς για Απόστολο και Survivor: «Έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω»

Και πρόσθεσε: «Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδελφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτήν τη στιγμή».

«Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του» κατέληξε ο Σάκης Ρουβάς για τον αδελφό του, Απόστολο.

Σάκης Ρουβάς: Η παρουσία του Απόστολου στο Survivor με έχει συγκινήσει, του βγάζω το καπέλο

Σάκης Ρουβάς: «Τα έχασα όταν είδα τον Απόστολο στο Survivor»

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον αδελφό του, Απόστολο, και τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ότι παρακολουθεί συχνά το reality επιβίωσης.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτήν τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά.

Ο Απόστολος Ρουβάς, αδελφός του Σάκη, στο Survivor
Ο Απόστολος Ρουβάς, αδελφός του Σάκη, στο Survivor © YouTube/SKAI.gr

» Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος».

Κλείνοντας είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να βρίσκεται στο Survivor και να συμμετέχει. «Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση» είχε πει ο Σάκης Ρουβάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ