TV & Media

Λουκία Πιστιόλα: Ξεπούλησα όσα με πολύ κόπο έφτιαξε ο πατέρας μου

Η οικογένεια της ίδρυσε την Agrino

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουκία Πιστιόλα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, μου είχαν κόψει το ρεύμα»
Η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα © Τwitter

Η γνωστή ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Η Λουκία Πιστιόλα, ηθοποιός και γόνος της οικογένειας που ίδρυσε την γνωστή βιομηχανία Agrino, αναφέρθηκε στα οικονομικά της προβλήματα και στη ζωή της. 

Μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τα οποία την ανάγκασαν να πουλήσει την πατρική της περιουσία. «Πέρασα δύσκολα οικονομικά. Μου είχαν κόψει το ρεύμα, υπήρξα δούλος των τραπεζών και των δανείων. Ξεπούλησα ό,τι με πολύ κόπο έφτιαξε ο πατέρας μου. Ξεπούλησα τις μετοχές της εταιρίας του πατέρα μου, ξεπούλησα την περιουσία που μου άφησε για να σταθώ στα πόδια μου»

Η Λουκία Πιστιόλα έγινε περισσότερο γνωστή από τη σειρά «Εκείνες κι Εγώ» με τον Γιάννη Μπέζο. Εκεί έπαιζε την αρραβωνιαστικιά του, δηλαδή την Ελένη Οικονομίδου, που ήταν αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 1990, ενώ έχει κάνει πέρασμα από δημοφιλείς σειρές όπως η κωμωδία «Οι Μεν και οι Δεν», «Εμείς κι εμείς» και «Άκρως Οικογενειακόν».

«Είμαι η κλασική μαμά με παντόφλες, κέικ και μπισκότα. Φτιάχνει τα μελομακάρονα μόνη της, καμιά φορά δίνει και χαστουκάκια, και αυστηρή και καλή, και κλώσσα… Υπήρξα απ’ όλα», είπε στη συνέχεια η Λουκία Πιστιόλα.

Μεγάλη της αδυναμία ήταν ο πατέρας της, από τον οποίο κρατάει τα πάντα και νιώθει πως όσο μεγαλώνει γίνεται σαν εκείνον. «Ο άνθρωπος που έχει παιδιά δεν πεθαίνει ποτέ. Τον κουβαλάνε για πάντα», είπε.

Η μητέρα της ήταν πιο αυστηρή και αναγνωρίζει πως την έκανε ένα μορφωμένο άνθρωπο, καθώς απαίτησε να σπουδάσει η κόρη της. «Κέρβερο του σπιτιού» χαρακτήρισε η Λουκία Πιστιόλα τη μητέρα της, η οποία ήταν ο πιο αυστηρός κριτής της. «Μου λείπει η πίστη της μητέρας μου. Πίστευε πως ο κάθε άνθρωπος είναι κομμάτι του Θεού», είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ