- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο The 2night Show με τον ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής The 2night Show ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε o πρώτος με συνέπεια να ακολουθήσει μια χαοτική συζήτηση.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε στην δεκαετία του 80', με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά μια μάλλον αόριστη αναφορά στο ριάλιτι Φάρμα. Τότε, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω.
Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.»
Δείτε το σχετικό απόσπασμά μετά το 8.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.