TV & Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών

«Εγώ νιώθω δυνατός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος © Eurokinissi

Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται ακόμα στον «Ευαγγελισμό» αλλά παρουσίασε βελτίωση στην υγεία του.

Βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το νοσοκομείο.

Ειδικότερα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής βγήκε από την εντατική, διέφυγε τον κίνδυνο και βρίσκεται πλέον σε δωμάτιο από την Πέμπτη (21/10). Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην εκπομπή "Super Katerina" της Κατερίνας Καινούργιου και μετέφερε τα τελευταία νέα για την υγεία του.

«Παλιά με έλεγαν τον βασιλιά των ριάλιτι, τώρα είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ με όσα έχω πάθει. Είμαι καλύτερα. Βέβαια, κι άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται ότι κάθε φορά το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε τώρα. Εγώ νιώθω δυνατός.

»Νομίζω ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και με τη βοήθεια του νοσοκομείου. Νιώθω μια άνεση. Ξέρετε, όταν κάποιος μπαίνει στην εντατική και είναι ξύπνιος, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Όταν είναι σε καταστολή, εντάξει, αλλά όταν είναι ξύπνιος, έχει τόσα καλώδια πάνω του και ακούει τόσες φωνές να μιλάνε για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Από τη Δευτέρα στον «Ευαγγελισμό»

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήδη από το καλοκαίρι ταλαιπωρείτο λόγω προβλήματος που είχε στον προστάτη, ενώ οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν πως σήμερα ή αύριο θα έπαιρνε εξιτήριο.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασαν τους γιατρούς να τον βάλουν στην Εντατική και να τον διασωληνώσουν.

Οι εξετάσεις του παρουσιαστή έδειξαν υγρό στους πνεύμονες, και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY