- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει το χέρι της μετά το ατύχημα (εικόνα)
Για πρώτη φορά - Τι γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία στο Instagram
Με post στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από την προπέλα σκάφους στην Κύθνο.
Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε στα social media μια φωτογραφία που δείχνει πώς είναι το χέρι της μετά το ατύχημα.
Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε τραυματιστεί σοβαρά από την προπέλα σκάφους ενώ βρισκόταν στην Κύθνο για διακοπές τον Αύγουστο 2020.
«Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο –το "γκαπ" της προπέλας που έκοβε το χέρι μου. Μόνο που εγώ δεν το ήξερα τότε. Το κατάλαβα, βγαίνοντας στην επιφάνεια και βλέποντας τη δεξιά παλάμη μου κομμάτια -κομμένη στη μέση, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα, το μικρό μου δαχτυλάκι να κρέμεται» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της για το ατύχημα.
Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έχασε τελικά ένα δάκτυλο και προσπαθεί να επαναφέρει το χέρι της όπως ήταν πριν από το ατύχημα. Κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες και ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα.
Από την πρώτη στιγμή το κύμα συμπαράστασης και αγάπης του κόσμου ήταν μεγάλο, με την Έρρικα Πρεζεράκου να το επισημαίνει αυτό στο πρώτο της μήνυμα μετά το ατύχημα με την προπέλα του σκάφους, όταν βρισκόταν στο ΚΑΤ.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πλέον μια φωτογραφία, μέσω της οποίας δείχνει στους followers το χέρι της για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό της. «Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός... Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις...» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα.
Έρρικα Πρεζεράκου: «Κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες»
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η Πρεζεράκου είχε δηλώσει: «Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες.
» Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.