- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μιμή Ντενίση: Ο γάμος με τον Αντώνη Τρίτση που δεν έγινε
«Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε»
Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τον Αντώνη Τρίτση, επισημαίνοντας ότι είχε αγοράσει το νυφικό για τον γάμο τους και σε μια εβδομάδα ο αγαπημένος της πέθανε.
Αποκαλυπτική ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για τη ζωή της, τους γάμους της, το θέατρο και την κόρη της, Μαριτίνα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους άνδρες της ζωής της. Καλεσμένη στην εκπομπή με τον Τάκη Χατζή, η Ντενίση μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη και εκείνον με τον Αντώνη Τρίτση που ματαιώθηκε λόγω θανάτου.
Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν αρραβωνιασμένος με τη Μιμή Ντενίση. Ετοίμαζαν τον γάμο τους, όταν ο πολιτικός πέθανε ξαφνικά το 1992 έπειτα από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
«Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα, νυφικά, σπίτια, έχω απ΄όλα. Άνδρα δεν έχω» τόνισε η Μιμή Ντενίση.
Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, όπως τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι η γυναίκα που κυνηγά τον άνδρα, καθώς θέλει να δει πρώτα ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά για να ασχοληθεί. «Ερωτεύομαι με το μυαλό, δεν μπορώ να ερωτευτώ χαζό. Ο Τρίτσης ήταν ωραίος, ναι, αλλά όχι όλοι. Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που κυνηγούσα ποτέ τους άνδρες. Αν δω ενδιαφέρον μόνο θα ασχοληθώ. Δεν θα πάω να φάω τα μούτρα μου».
Για την ομορφιά και το πόσο τη βοήθησε στην καριέρα της, εξήγησε: «Στην αρχή η ομορφιά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Μετά, γίνεται κακό γιατί αν είσαι όμορφη δεν έχεις ταλέντο και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποδείξεις πολλαπλά ότι έχεις ταλέντο»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στην κόρη της, Μαριτίνα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.
«Είμαι περήφανη για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή, ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη και από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά» τόνισε.
Μιμή Ντενίση για θέατρα και πανδημία κορωνοϊού: «Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν»
«Είμαστε στο μηδέν, γιατί τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο» ανέφερε η Μιμή Ντενίση για την κατάσταση που επικρατεί, καθώς η πανδημία κορωνοϊού έχει χτυπήσει τους καλλιτέχνες.
Και ξεκαθάρισε: «Εγώ έχω μεγάλη καριέρα, έχω να ζήσω αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν. Είμαι εναντίον του live streaming, στο θέατρο. Το θέατρο είναι τέχνη. Και αν γίνεται πρέπει να γίνεται σωστά».
Το σχόλιο από τη Μιμή Ντενίση για τον Λάκη Λαζόπουλο και τη σάτιρα που της κάνει - Πώς είναι οι μεταξύ τους σχέσεις
Για τον Λάκη Λαζόπουλο και τη σάτιρα που της έχει κάνει, η Ντενίση είπε: «Στηριζόταν στην εργασία που κάνει, η σάτιρα πάντα έχει κάποιους πρωταγωνιστές, ένας στην Αγγλία έχει την βασίλισσα Ελισάβετ, ο Λάκης είχε εμένα».
Και πρόσθεσε: «Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ασχολήθηκε με εμένα αλλά με το παιδί μου». Όπως είπε ακόμη η Μιμή Ντενίση, οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν καλές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.