TV & Media

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο άγνωστος τσακωμός του με τον Κάρολο Κουν

«Μετά ήρθε το ...προφιτερόλ»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου
Ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τον τσακωμό με τον Κάρολο Κουν που τον οδήγησε στην ανεργία και του έβαλε σκέψεις να φύγει στην Αμερική.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα και θα δεις» και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη λαμπρή πορεία του στο χώρο της υποκριτικής. Αναφέρθηκε για πρώτα φορά στον τσακωμό που είχε με τον Κάρολο Κουν, λίγο πριν σημειώσει την πρώτη του μεγάλη επιτυχία. 

«Η ιστορία με τον Κουν δεν είναι καλή», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου και περιέγραψε πως έγινε ο τσακωμός τους. «Όταν πήγα στον Κουν ήταν σαν να μπήκε το θέατρο μέσα στις φλέβες μου», είπε και εξομολογήθηκε ότι λίγο αργότερα ήταν πολύ απογοητευμένος, καθώς ενώ ο Κουν πίστευε στο ταλέντου του, επέλεξε να δώσει ρόλο σε έναν άλλο νέο ηθοποιό. «Εγώ σοκαρίστηκα. Παρά το γεγονός ότι ο Κουν περνούσε και τον τρέμαμε, είπα μετά από αυτό ότι δεν παίζω μαζί του. Ο Κουν έγινε έξαλλος».

Όπως εκμυστηρεύτηκε έμεινε άνεργος, ενώ σκέφθηκε να πάει και στην Αμερική.

Ωστόσο, λίγο αργότερα συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λίγο αργότερα ήρθε η περίφημη σκηνή με το προφιτερόλ που έμεινε στην ιστορία.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ