TV & Media

Τζίμα για Σακελλαρίδη: Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Ως τον πιο ωραίο άντρα στην Αθήνα χαρακτήρισε τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, η Ράνια Τζίμα, σε συνέντευξη, που παραχώρησε.

Για τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελαρίδη μίλησε η παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα στο «The 2night Show». Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον έρωτά της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο χαρακτηρίζοντάς το «ρομάντζο» και συνέχισε:

«Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μού λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω, αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα, θα τον δώσω στεγνά απόψε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Ράνια Τζίμα δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει πως τον βλέπει «ως τον πιο ωραίο άνδρα στην Αθήνα», ενώ «δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν, καθώς θα κατέρρεε».

«Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχαν να πω τίποτα με αυτό τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος Διεθνούς Αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου, νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Τίποτα δεν κάνει σπίτι. Όταν όμως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάν’ το! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο», τόνισε.

Τέλος, για τη σχέση της με τον πατέρα της και το παράπονό της από αυτόν σημείωσε:

«Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις πουλάτε αέρα κοπανιστό. Όταν ήμουν στην ΕΡΤ, έπαιρνα 594 ευρώ μισθό και ο πατέρας μου έλεγε στη μητέρα μου “Το παιδί σου είναι χαζό”», εκμυστηρεύτηκε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ