Εργαζόμενη μητέρα η Μέγκαν Μαρκλ από 3 Απριλίου
Η Δούκισσα του Σάσεξ θα δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney
Η Μέγκαν Μαρκλ συμφώνησε με τη Disney να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής.
Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature που θα είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου, ανακοίνωσε η Walt Disney Studios.
Είναι το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει η Μέγκαν Μαρκλ, από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.
Στις 31 Μαρτίου η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, Δούκισσα και Δούκας του Σάσεξ, θα εγκαταλείψουν τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Disneynature αναφέρει τη Μαρκλ ως «Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ» χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο «HRH» (Her Royal Highness).
Η Μέγκαν Μαρκλ συμφώνησε με τη Disney να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, που θα επιλέξει η ίδια.
Με το ντοκιμαντέρ θα στηριχθεί η οργάνωση «Elephants Without Borders», τις προσπάθειες της οποίας για την προστασία του αφρικανικού ελέφαντα είδαν από κοντά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του το 2017 στη διάρκεια ταξιδιού τους στη Μποτσουάνα.
Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί, σύμφωνα με το Variety, την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo, καθώς μεταναστεύουν μαζί με το κοπάδι τους και τη μητριάρχη του, Gaia, μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα.
Σύμφωνα με το Disney Plus οι ελέφαντες αντιμετωπίζουν «ακραία ζέστη, έλλειψη τροφής και επίμονα αρπακτικά, καθώς ακολουθούν τα βήματα των προγόνων τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.