- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίστηκε η δίκη στην οποία βρίσκονται αντίδικες οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.
Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε σήμερα η δίκη στην οποία οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου βρίσκονται αντίδικες σχετικά με τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη και την τραπεζική θυρίδα με τα κοσμήματα της μητέρας τους.
Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ευτυχείτε», βασικός μάρτυρας ήταν και σήμερα ο πατέρας της Μαρίας-Ελένης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος ανέφερε ότι μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη σταμάτησε η επικοινωνία του με τη Μάρθα.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η βίλα στο Πόρτο Ράφτη ανήκει και στις δύο κόρες της αλησμόνητης ηθοποιού. «Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για τη θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιραστούν τα πράγματα. Η Μάρθα, απ’ ό,τι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίστηκε ποτέ», τόνισε ο ίδιος στην κατάθεσή του.
«Είχα δώσει κλειδιά από τις αποθήκες και πήγε και πήρε όλα τα πράγματα. Ρούχα, έπιπλα, κοστούμια! Δεν είχα εμπιστοσύνη πια», δήλωσε η Μάρθα για την αδελφή της.
Η Μαρία-Ελένη είχε στείλει μήνυμα στην κόρη του τη Ζένια “όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις”
«Απλώς δεν είχαμε σχέσεις φοβερές. Είχε στείλει πριν τον θάνατο της μητέρας μου μήνυμα στην κόρη μου (σ.σ. Ζένια) και της έγραφε “όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις”», πρόσθεσε.
Σημειωτέον ότι η περιουσία της Ζωής Λάσκαρα περιλαμβάνει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μία τραπεζική θυρίδα, ένα οικόπεδο 25 στρεμμάτων στη Νέα Επίδαυρο, ένα οικόπεδο στην Εύβοια και ένα διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου.
Μετά το τέλος της δίκης, έγινε γνωστό και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει η επιθυμία να βρεθεί μία εξωδικαστική λύση. Η δικηγόρος της Μαρίας-Ελένης, Ευφροσύνη Κρητικού και η δικηγόρος της Μάρθας Μαρία Παναγιώτου το επιβεβαίωσαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.