TV & Media

O Μάθιου ΜακΚόναχι απέκτησε Instagram και το ζει

Έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα 50ά γενέθλιά του και εκατομμύρια followers τον ακολουθούν ήδη

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75225521_2437870596428956_1572937003137884727_n.jpg
instagram.com/officiallymcconaughey

Οι πρώτες αναρτήσεις του Μάθιου ΜακΚόναχι στο Instagram και η selfie-έκπληξη με τον Τζίμι Φάλον στο Tonight Show

Ένας ακόμη διάσημος «υπέκυψε» στην επιρροή που ασκεί το Instagram σε εκατομμύρια ανθρώπους. Αποκτώντας επίσημο λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μάθιου ΜακΚόναχι έκανε την πρώτη του ανάρτηση ανήμερα των 50ών του γενεθλίων και αν κρίνει κανείς από τις επόμενες που ακολούθησαν, αναμένεται να τον ακολουθήσουν πολλές και πολλοί σύντομα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που αυτή την περίοδο επέστρεψε στα σπουδαστικά έδρανα πιάνοντας δουλειά ως καθηγητής στο Moody College of Communication, το πανεπιστήμιο του Τέξας στο οποίο φοίτησε, λίγες μέρες αργότερα έβγαλε την πρώτη του selfie με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρέθηκε στο Τέξας και μπροστά σε εκατοντάδες νέες και νέους, ο Μάθιου ΜακKόναχι μοιράστηκε την αγάπη του για το Όστιν του Τέξας και τα επόμενά σχέδιά του.

Matthew McConaughey Takes His First Instagram Selfie with Jimmy and UT Austin Students

Ο κινηματογραφικός σταρ που πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία του Γκάι Ρίτσι «The Gentlemen» μαζί με τους Χιου Γκραντ, Μισέλ Ντόκερι και Τσάρλι Χάναμ, δοκιμάζει την έκθεσή του στο Instagram και οι πρώτες του αναρτήσεις δείχνουν πως αναμένεται να μοιραστεί κι εκεί το coolness που τον έκανε διάσημο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY