- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ντοκουμέντο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο χειρουργείο λίγο πριν γεννήσει
Η ακυκλοφόρητη εικόνα που δημοσίευσε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ
Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει για πρώτη φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αναίσθητη, στο χειρουργείο λίγο πριν γεννήσει τον γιο της, Γιάννη.
Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη πόσταρε στα social media ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη μητέρα του, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της εθνικής μας σταρ, την ώρα που αυτή βρίσκεται στο χειρουργείο για να γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Στην εν λόγω εικόνα, την οποία είχαν δει μόνο στενοί συγγενείς και πρσωπικοί φίλοι της διάσημης ηθοποιού, η Αλίκη απεικονίζεται χωρίς τις αισθήσεις της στο κρεβάτι του χειρουργείου λίγο πριν γεννήσει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.
«Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα... Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969, ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν από την επέμβαση καισαρικής τομής», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 και πέθανε στις 23 Ιουλίου 1996. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις 18 Ιανουαρίου 1965. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, οι οποίες σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία. Στις 5 Ιουλίου 1975 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο ήταν το σενάριο της διαφήμισης και γιατί αποφασίστηκε η απόσυρση
Υπάρχει ένα τεράστιο σύμπαν γύρω από το βιβλίο που παραμένει ανεκμετάλλευτο, επειδή αντιμετωπίζεται με φόβο ή αδράνεια
Για ποιο τραγούδι κάνουν λόγο
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Οι συμβουλές που έδωσε στους παίκτες
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Από την εποχή του «σκουντήματος» στις live μεταδόσεις
Αίσθηση από τις δηλώσεις της μητέρας της ηθοποιού
«Ήλπιζα να είχα γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο»
Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές
Οι αναρτήσεις συνοδεύονταν από εικόνες που είχαν παραχθεί με AI και έδιναν την εντύπωση αυθεντικού ρεπορτάζ
Το σχόλιο που ενόχλησε τη ραδιοφωνική παραγωγό
Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη
Ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3
Το βίντεο ενός δυστυχήματος και αυτά που τραβάνε το ανθρώπινο μάτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.