TV & Media

Η Αντζελίνα κάνει comeback: «Ο κόσμος χρειάζεται κακά κορίτσια»

Νέα συνέντευξη στο ELLE, νέο διαφημιστικό για την Guerlain και μέσα στο σύμπαν της Marvel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντζελίνα Τζολί
Αντζελίνα Τζολί / © Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/Ideal Images

Η Αντζελίνα Τζολί δείχνει να γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Επιστρέφει δυναμικά με συνεντεύξεις, νέους ρόλους δίνοντας τέλος στην περίοδο της εσωστρέφειας και της εποχής Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί δείχνει να γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Η εσωστρέφεια και η τάση της απομόνωσης μετά το πολύκροτο και αναπάντεχο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ έκαναν τον κύκλο τους. 

Η 44χρονη μητέρα, ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ αποφάσισε να βγει από το καβούκι της. Η αρχή έγινε με το εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ για το άρωμα «Mon Guerlain Intense». Η Αντζελίνα Τζολί είναι το νέο πρόσωπο του οίκου καλλυντικών και υπενθυμίζει στο κοινό ότι παραμένει το αγρίμι του Χόλιγουντ.

Το σποτ φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Μεξικανού φωτογράφου Εμάνουελ «Τσίβο» Λουμπέσκι («Η Επστροφή», «Gravity», «Birdman»).

GUERLAIN | Mon Guerlain - Eau de Parfum Intense - The New Film


Στο μεταξύ το ELLE φιλοξενεί συνέντευξη και μια υπέροχη φωτογράφιση της Τζολί στην οποία η Αμερικανίδα υπενθυμίζει ότι ο «κόσμος χρειάζεται περισσότερα κακά κορίτσια».



Η κόρη του Γιον Βόιτ μιλάει για τις κόρες της και την ανατροφή τους. Αποκαλύπτει ότι τις ενθαρρύνει να έχουν «άποψη» και να «αναπτύσσουν συνέχεια τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους». Η συνέντευξη της Τζολί στο ELLE θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Άλλη μια έκπληξη για την Τζολί προς το κοινό της ήταν ότι στο ComicCon του Σαν Ντιέγκο παρουσιάστηκε ως νέα ηρωίδα του σύμπαντος της Marvel στο επερχόμενο «The Eternals». 

Angelina Jolie, Natalie Portman, Chris Hemsworth and More at 2019 SDCC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ