- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κένταλ Τζένερ: Δεν με βοήθησε το όνομα της οικογένειας
«Ήμουν πάντα το πρόσωπο που αποδείκνυα στους επικριτές μου ότι έκαναν λάθος, ακόμα και όταν ήμουν νεότερη»
«Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν ότι επειδή προερχόμουν από ένα “όνομα” ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να φτάσω εκεί που έφτασα»
Η Κένταλ Τζένερ διαφωνεί απόλυτα με τον ισχυρισμό ότι η φήμη του τηλεοπτικού ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει ως μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, «Keeping With The Kardashians» συνέβαλε στην επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ.
Το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο μίλησε στο Vogue Australia για τις πρώτες μέρες της καριέρας του σε συνέντευξη στο τεύχος Ιουνίου 2019 του περιοδικού.
«Ήμουν πάντα το πρόσωπο που αποδείκνυα στους επικριτές μου ότι έκαναν λάθος, ακόμα και όταν ήμουν νεότερη» είπε. «Εργάζομαι πάντα σκληρά - αυτό είναι στο αίμα μου. Οι γονείς μου μας έκαναν εμένα και την μικρή μου αδελφή να είμαστε έτσι, όπως και τις άλλες αδελφές μου» πρόσθεσε.
«Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν ότι επειδή προερχόμουν από ένα “όνομα” ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να φτάσω εκεί που έφτασα» συνέχισε. «Αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το εντελώς αντίθετο» ανέφερε.
Ο Ράσελ Τζέιμς, φωτογράφος συμφωνεί απόλυτα. Ο Τζέιμς προσλήφθηκε από τη μητέρα της Κένταλ Τζένερ, Κρις Τζένερ για να βοηθήσει τη μετάβαση της κόρης της από το τηλεοπτικό ριάλιτι στο μόντελινγκ. «Το 100% της επιτυχίας της Κένταλ Τζένερ οφείλεται 100% στην ίδια, επειδή είναι τόσο ενθουσιώδης» διαβεβαίωσε.
Γενετικά, είχε τα πάντα για να γίνει ένα καλό μοντέλο, αλλά της είπα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να το κάνει γιατί είχε ήδη ένα brand, σημείωσε. «Κατά κάποιο τρόπο, η βιομηχανία ήταν ιδιαίτερα σκληρή γι 'αυτήν επειδή είναι πιο δύσκολο να επαναπροσδιορίσεις ένα brand, έτσι είχε να αντιμετωπίσει μια απίστευτη πρόκληση» τόνισε ο Ράσελ Τζέιμς.
Το μόντελινγκ ήταν πάντα ο στόχος της 23χρονης Κένταλ Τζένερ. Δεν είχε εφεδρικό σχέδιο. «Δεν νομίζω ότι έπρεπε απαραίτητα να έχω [εφεδρικό σχέδιο.] Οτιδήποτε κάνω, πάντα θέλω να είμαι 100% σε αυτό και ξέρω ότι θέλω να το κάνω» εξήγησε. «Τις περισσότερες φορές [σε αυτό το επάγγελμα] όλα έχουν να κάνουν με νέα πρόσωπα και αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα» εξήγησε.
«Θα αρπάξουν το πρόσωπο αυτό και ξαφνικά θα απογειωθεί και θα κάνει μια σειρά από επιδείξεις και θα κλείσει πολλές δουλειές», πρόσθεσε. «Αλλά ο στόχος μου με τα πάντα είναι η διάρκεια. Σε αυτόν τον τομέα συγκεκριμένα, μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να τη διατηρήσεις, έτσι είναι πάντα μία εργασία σε εξέλιξη» είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.