TV & Media

Νεκρή στα 18 της η influencer Φελίσιτι Τόμλινσον

Αδελφή του τραγουδιστή των One Direction Λουίς Τόμλινσον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φελίσιτι Τόμλινσον
Φελίσιτι Τόμλινσον / © Instagram

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η 18χρονη Φελίσιτι Τόμλινσον, influencer στο Instagram και αδελφή του τραγουδιστή των One Direction, Λουίς Τόμλινσον.


Η πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια μόδας με τους 1,3 εκατομμύρια followers στη διαδικτυακή πλατφόρμα πέθανε στο διαμέρισμά της στο δυτικό Λονδίνο.

Η ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ: «Η αστυνομία έλαβε κλήση από τις υπηρεσίες Άμεσης Βοήθειας στις 12:52 την Τετάρτη 13 Μαρτίου για περιστατικό καρδιακής ανεπάρκειας σε κατοικημένη περιοχή του Λονδίνου». «Μία γυναίκα, ηλικίας 18 ετών, βρέθηκε νεκρή στο σημείο. Αναμένεται εν ευθέτω χρόνω να ανακοινωθεί το πόρισμα της νεκροψίας».



Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας The Sun το τηλεφώνημα στις υπηρεσίες Άμεσης Βοήθειας έγινε από άτομο που βρισκόταν μαζί με την εκλιπούσα στο διαμέρισμα.



Το πρακτορείο Press Association μετέδωσε ότι ο Λούις Τόμλινσον, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για μια εμφάνισή του στην φιλανθρωπική εκδήλωση Comic Relief το βράδυ της Παρασκευής, πληροφορήθηκε τον θάνατο της αδελφής του την Τετάρτη.

Η μητέρα της Τόμλινσον πέθανε το 2016 από λευχαιμία.  

louis.jpg
Φελίσιτι - Λούις Τόμλινσον / © Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ