- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρτυρία - σοκ 13χρονου, που κατέθεσε ως θύμα του Μάικλ Τζάκσον
Ανατριχιαστικές περιγραφές από το αγόρι για το πώς ασέλγησε σε βάρος του ο βασιλιάς της ποπ
Εν μέσω του σκανδάλου που έχει προκαλέσει η προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον η Daily Mail δημοσιεύει σήμερα το σοκαριστικό βίντεο της μαρτυρίας ενός ανήλικου αγοριού, που κατηγόρησε τον βασιλιά της ποπ ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά το 2003.
Η καταγγελία του νεαρού αγοριού είχε ως συνέπεια ο τραγουδιστής να συλληφθεί τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς και να βρεθεί πρώτη φορά αντιμέτωπος με κατηγορίες ασέλγειας σε ανήλικο.
Η επακόλουθη δίκη διήρκεσε 18 μήνες και τελικά ολοκληρώθηκε με την πλήρη απαλλαγή του pop star.
Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, το 13χρονο αγόρι μιλά σε αστυνομικούς της Σάντα Μπάρμπαρα και περιγράφει πως ο τραγουδιστής του πρότεινε να τον μάθει να αυνανίζεται, ενώ στη συνέχεια ασέλγησε πάνω του, παρά την ρητή του άρνηση. Οι περιγραφές του νεαρού αφορούν δύο διαφορετικά περιστατικά που είχαν συμβεί - σύμφωνα πάντα με το αγόρι - τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.
«Ήθελε να μου δείξει πώς να αυνανίζομαι», ακούγεται να λέει με τρεμάμενη φωνή ο Γκάβιν. «Όταν είπα όχι, προσφέρθηκε να το κάνει αυτός για μένα», συνεχίζει το αγόρι.
Όταν ο αστυνομικός τον ρωτά αν ο Τζάκσον έκανε τελικά αυτό που είπε, το αγόρι σωπαίνει και δείχνει τρομοκρατημένο, έτοιμο να βάλει τα κλάματα. Σε κάποιο άλλο σημείο του βίντεο, το αγόρι περιγράφει πώς ο τραγουδιστής έβαλε το χέρι μέσα από το παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύει το πέος του.
«Του είπα να σταματήσει να το κάνει αλλά αυτός δεν σταμάτησε», λέει ο έφηβος.
Η περιγραφή της σεξουαλικής επίθεσης του Γκάβιν έχει πολλά κοινά με τις μαρτυρίες των δυο ανδρών που αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland.
O 36χρονος σήμερα Γουέιντ Ρόμπσον και ο 40χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ ισχυρίζονται ότι ο ποπ σταρ τους κακοποιούσε επί σειρά ετών όταν ήταν παιδιά, και φιλοξενούνταν στο ράντσο του Τζάκσον. Όπως αναφέρουν οι δύο άνδρες, ο τρόπος με τον οποίο ο Τζάκσον ξεκινούσε να ασελγεί στα θύματά του ήταν πάντα ο ίδιος, προτείνοντάς τους να τους δείξει τον τρόπο για να αυτοικανοποιούνται. Στη συνέχεια, τους έκανε στοματικό σεξ και έπειτα, με αργά και προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα, προχωρούσε μέχρι τον βιασμό τους.
Πριν από την πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε με την καταγγελία του Αρβίζο, ένα ακόμη αγόρι είχε καταγγείλει τον βασιλιά της ποπ ότι τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.
Επρόκειτο για τον επίσης 13χρονο Τζόρνταν Τσάντλερ, του οποίου η καταγγελία δεν έφτασε ποτέ σε δίκη, γιατί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο πατέρας του παιδιού είχε προσπαθήσει να αποσπάσει χρήματα εκβιάζοντας τον Τζάκσον.
Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση «θάφτηκε», αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόρνταν είχε περιγράψει στην κατάθεσή του με λεπτομέρεια απόκρυφα σημεία του σώματος τραγουδιστή, και γνώριζε για χαρακτηριστικά σημάδια που ο Τζάκσον είχε στο πέος και στα οπίσθιά του.
Τα προαναφερόμενα σημάδια βρίσκονταν σε σημεία που ο νεαρός δεν θα μπορούσε να είχε δει αν δεν η σχέση του με τον τραγουδιστή δεν είχε προχωρήσει πολύ πέραν του φιλικού.
Τελικά η υπόθεση του Τσάντλερ δεν έφτασε ποτέ σε δίκη, αφού ο ποπ σταρ εξαγόρασε τη σιωπή της οικογένειας του αγοριού με 22 εκατομμύρια δολάρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.