- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η συγγραφική προσπάθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τους περισσότερους πάντως να είναι επικριτικοί απέναντι στην προσπάθεια του παίκτη του Survivor.
Επικριτικά ήταν τα σχόλια και για το γεγονός ότι το βράδυ του Σαββάτου σχηματίστηκαν ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο «Εκδοτική Αθηνών» όπου έγινε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».
Από την πλευρά της πάντως η Έλενα Ακρίτα φαίνεται να αντιμετωπίζει πιο χαλαρά τη συγγραφική προσπάθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου ενώ στράφηκε κατά όσων τον επικρίνουν αναφέροντας σε ανάρτησή της: «Ο Ντάνος ούτε έκλεψε ούτε σκότωσε ένα βιβλίο έγραψε, πάρτε το, μην το παίρνετε και τέλος. Δεν θα τον στήσουμε και στα 6 μέτρα, σιγά πια όλοι οι απόγονοι του Ροϊδη εδώ μέσα μαζευτήκαμε». Την ανάρτηση συνόδευε το hashtag «εδώοκόσμοςκαίγεται».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.