TV & Media

Νεκρό πρώην «κουνελάκι» του Playboy στην Αργεντινή

Υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών, αλλά το μυστήριο περιπλέκεται λόγω ενός προφητικού tweet

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
playboy.jpg

Νεκρή μετά από ένα πάρτι στην Αργεντινή βρέθηκε η Natacha Jaitt, πρώην μοντέλο του Playboy και παίκτρια του ριάλιτι  Big Brother.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών από το 41χρονο πρώην μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών. Ωστόσο, ένα περίεργα προφητικό tweet φαίνεται να περιπλέκει την υπόθεση που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η 41χρονη είχε γράψει στο Twitter: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet», έγραψε στα ισπανικά, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times.



Το προφητικό tweet δημοσιεύθηκε,  λίγο μετά την αποκάλυψή της  σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, ότι πολλά δημόσια πρόσωπα -μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αστέρες του αθλητισμού- συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστίας. Κάποια δημοσίευμα, μάλιστα, εμπλέκουν στην υπόθεση έναν στενό φίλο του πάπα Φραγκίσκου.

Σύμφωνα με τους Buenos Aires Times, υπάρχουν τώρα «μη επιβεβαιωμένες αναφορές» ότι η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών κατανάλωσε «υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας» την Παρασκευή - τη νύχτα που βρέθηκε σε ένα πάρτι με έναν φίλο της.

Αλλά παρά το γεγονός ότι τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι το πόρισμα της αυτοψίας έδειξε ότι η Natacha Jaitt υπέστη πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων χωρίς να υπάρχει ένδειξη βίας, ο αδελφός της ισχυρίζεται ότι η 41χρονη δεν θα είχε πάρει ναρκωτικά, καθώς θα είχαν αντιδράσει με τη φαρμακευτική αγωγή που μόλις είχε αρχίσει να παίρνει.



Αυτός και ο δικηγόρος του πρώην μοντέλου είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της ήταν δολοφονία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ